Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte in materie de esarfe toamna/iarna 2012/2013

Luni, 26 Noiembrie 2012
esarfa gulerEsarfele nu sunt doar niste accesorii practice, ci si foarte la moda in sezonul toamna/iarna 2012/2013. Modul in care le folosim este limitat doar de imaginatie, deoarece un model bine ales poate anima orice outfit lipsit de stralucire. In colectiile pentru acest sezon designerii utilizeaza o paleta larga de modele de esarfe pentru femei: inguste, late, scurte, excesiv de lungi, saluri sau esarfe-guler, toate la fel de la moda.

Esarfele de blana
Esarfele de blana pentru femei sunt foarte mult folosite in colectiile marilor case de moda internationale si a designerilor de renume,  precum DKNY, Lanvin, Diane von Furstenberg sau Alice et Olivia. Acestia au folosit atat modele monocrome, cat si imprimeuri colorate sau printul de leopard. In ceea ce priveste lungimea firului blanii, nu exista o preferinta, el putand varia de la cativa milimetri la aproape 10 centimetri. Esarfele de blana pot accesoriza cu succes aproape orice tip de tinuta: de la rochiile de seara la costumele office, sau pot suplini locul fularelor de lana atunci cand sunt purtate alaturi de un trench. Poti incerca sa le asortezi cu gentile de blana , foarte trendy sezonul asta!

esarfa blana

Esarfele-guler
Unul dintre cele mai populare modele  din orice colectie pentru sezonul de toamna/iarna este esarfa-guler. Aceasta poate fi brodata, discreta, din blana sau tricotatj, ingusta sau suficient de lata incat sa te poti infasura in ea din cap pana in picioare. Important este sa faca diferenta dintre o tinuta banala si una in trend.

esarfa guler

Texturi
In cazul esarfelor pentru femei, orice material este acceptat, inclusiv piele sau matase. Se poarta esarfele cu modele in relief din tricot sau blana, ornamente din franjuri, ciucuri, nodurile complicate, pe scurt tot ceea ce este voluminos sau in multe straturi.

esarfe texturi

Culori
Tendintele in materie de culori nu sunt deloc restrictive. Poti purta fara grija auriu, argintiu, dungi, printuri geometrice sau inspirate din costumele populare. Poti alege esarfe in aceeasi nuanta si textura precum piesele vestimentare pe care le porti sau, dimpotriva, in culori contrastante pentru a le personaliza. Si, de ce nu, asorteaza-le cu machiajul !

esarfa argintie

In sezonul toamna/iarna 2012/2013 esarfa iti poate deveni un prieten care sa te scoata din orice impas vestimentar. Prinde-o cu o brosa sau cu o agrafa de siguranta si  poarta-o cu atitudine!


Te-ar putea interesa:
  • Tendinte in materie de palarii toamna/iarna 2012/2013

    In prezent, femeile poarta palarii pentru a-si proteja capul de frig sau soare, insa situatia se va schimba in sezonul tomana/iarna 2012/1013 deoarece palaria devine putin mai mult decat un accesoriu practic. Ea se transforma intr-unul valoros si din punct de vedere estetic, care iti va intregi tinuta si te va scoate din anonimat.

  • Tendinte make-up iarna 2012-2013

    Atat in moda cat si in make-up tendintele se schimba de la sezon la sezon.  Afla care sunt tendintele iarna aceasta!

  • Tendinte genti toamna-iarna 2013

    In general, se considera ca gentile pe care le purtam in sezonul toamna/iarna trebuie sa fie practice, simple si in culori inchise. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Va invit sa parcurgeti lista cu cele mai noi tendinte in materie de genti pentru sezonul toamna/iarna.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii