Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte in materie de palarii toamna/iarna 2012/2013

Marti, 27 Noiembrie 2012
tendinte palarii 2012/2013In prezent, femeile poarta palarii pentru a-si proteja capul de frig sau soare, insa situatia se va schimba in sezonul tomana/iarna 2012/1013 deoarece palaria devine putin mai mult decat un accesoriu practic. Ea se transforma intr-unul valoros si din punct de vedere estetic, care iti va intregi tinuta si te va scoate din anonimat.
In continuare iti vom prezenta o lista a palariilor la moda in acest sezon alaturi cateva sfaturi despre cum si unde ai putea sa le porti!

Palariile de blana
Probabil te gandesti ca accesoriile din blana sunt ceva obisnuit pe timp de iarna, ceea ce este corect. Insa nimeni nu poate nega faptul ca blana, fie ea naturala sau ecologica, este luxoasa, fapt care o face atat de populara printre femei de toate varstele, cu gusturi variante in accea ce priveste moda. Ati vazut desigur ca blana este printre materialele favorite cand vine vorba atat de posete cat si de esarfe in aceasta iarna. Prin urmare palariile din blana vor fi in trend si in acest sezon!
Culorile palariilor de blana pot varia de la tonuri de maro si bej, asemenatoare culorilor naturale, pana la culori neon care confera un look  excentric ce te va scoate din anonimat in orice imprejurare.
Formele pot fi si ele diferite. Poti incerca palarii supradimensionate precum cele folosite de Marc Jacobs in colectia pentru toamna/iarna 2012/2013 sau, dimpotriva, modele mai mici si mai elegante, de inspiratie ruseasca, precum cele din colectia Temperly London.
Cum pot fi purtate?
Palariile de blana sunt foarte versatile, nu este nevoie sa calatoresti la Polul Nord sau in inima Siberiei pentru a le putea purta. Aproape ca nu exista restrictii, le poti purta cu pantaloni din piele, jeans, fuste de catifea sau cu printuri colorate, cu aproape orice tip de imbracaminte sau pantofi.
Unde le pot purta?
Nu exista restrictii de acest tip. Poarta-le oriunde doresti pentru a-ti intregi tinuta.

Palariile cowboy
Stilul western nu este foarte popular in lumea modei. Intr-adevar, ne plac cizmele de tip cowboy, uneori si camasile, dar cam atat. Cu toate acestea, palariile de inspiratie texana vor juca un rol important in randul trendurilor din sezonul toamna/iarna 2012/2013.
Cum pot fi purtate?
Asorteaza cizmele cowboy cu o jacheta pana in talie si cu o pereche de manusi din piele sau cu orice outfit care continue multe fermoare la vedere. Alege culori vii si accesorii nonconformiste.
Unde le pot purta?
Cizmele cowboy vor arata ridicol daca le porti la birou, insa pot fi o alegere inspirata pentru un concert sau pentru calatorii prin tara.

Palariile de tip cloche
Astfel de palarii sunt extrem de feminine. Ele au fost in voga in anii `20 si dau o nota de eleganta si sofisticare ce ii lipseste vremurilor in care traim. Cu totii admiram moda unisex, insa este bine sa ne intoarcem macar din cand in cand la piesele vestimentare feminine.
Cum pot fi purtate?
Poarta palariile cloche cu rochii feminine, cu deux-piece-urile formate din sacou si fusta, sau cu paltonase si trench-uri chic .
Unde le pot purta?
Aceste palarii arata foarte bine la petrecerile de vacanta sau la nunti, dar pot fi purtate si la cocktailuri si la intalniri neoficiale.

Palariile fedora
Acesta este, probabil, cel mai versatil model inventat vreodata. Creat initial pentru barbatii din secolul 19, este folosit in prezent de catre ambele sexe, putand fi asortat aproape cu orice.
Cum pot fi purtate?
Aceste palarii arata excelent in orice combinatie. Pot arata feminine cand sunt purtate cu o rochita inflorata sau pot conferi un aspect androgin cand sunt purtate cu pantaloni si camasa.
Unde le pot purta?
Oriunde, oricand, oricum. Palariile fedora sunt adecvate oricarui moment si oricarei imprejurari. Mai mult decat atat, se potrivesc oricarei fizionomii.

Tu ce fel de palarii porti?

Autor: Anca Gasca
Sursa foto: Hepta



Te-ar putea interesa:
  • Tendinte in materie de esarfe toamna/iarna 2012/2013

    Esarfele nu sunt doar niste accesorii practice, ci si foarte la moda in sezonul toamna/iarna 2012/2013. Modul in care le folosim este limitat doar de imaginatie, deoarece un model bine ales poate anima orice outfit lipsit de stralucire. In colectiile pentru acest sezon designerii utilizeaza o paleta larga de modele de esarfe pentru femei: inguste, late, scurte, excesiv de lungi, saluri sau esarfe-guler, toate la fel de la moda.

  • Tendinte make-up iarna 2012-2013

    Atat in moda cat si in make-up tendintele se schimba de la sezon la sezon.  Afla care sunt tendintele iarna aceasta!

  • Tendinte genti toamna-iarna 2013

    In general, se considera ca gentile pe care le purtam in sezonul toamna/iarna trebuie sa fie practice, simple si in culori inchise. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Va invit sa parcurgeti lista cu cele mai noi tendinte in materie de genti pentru sezonul toamna/iarna.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii