Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte rochii de seara 2013

Luni, 03 Decembrie 2012
tendinte rochii de searaToate colectiile de rochii de seara sunt create pentru seri de neuitat. Rochiile de seara din sezonul toamna/iarna 2012/2013 nu fac exceptie.

Desingnerii pariaza pe materiale de lux si decorate, care transforma rochia de seara intr-o bijuterie scumpa. Note romantice retro, sclipiri metalice, dantele rafinate si catifea- folosite pentru a crea rochii frumoase si unice, fara a repeta imeginile din ultimii ani.


In tendinte sunt rochiile de seara care au umerii si spatele gol, de exemplu rochiile fara bretele sau taieturile in stil american. Un alt model preferat de designeri este rochia decupata la baza gatului, cu maneci sau fara.

Lungimea potrivita a rochiei de seara este pana la genunchi, dar care nu exclude rochiile scurte sau modelele lungi, superbe. Taietura asimetrica este inca la moda care se regaseste atat printre modelele pana la genunchi cat si cele lungi.

Detalii neobisnuite, rochiile te tip peplum raman in tendintele acestui sezon. De asemenea sunt in tendinte tivurile late la vedere, franjurile si volanele.

Designerii se folosesc de tesaturi cu luciu metallic, aplicatii din paiete si cristale. In mod cert, nuantele metalice si negrul sunt cele mai populare printre modelele acestui sezon, dar se pastreaza in tendinte si nuantele de albastru inchis, visiniu, smarald.

Unul dintre materialele cele mai trendy ale acestui sezon este catifeaua, o textura care imbina perfect mister, culoare si stralucire.

Materialele transparente si dantela sunt inca in voga. Rochia poate fi din mai multe straturi, detalii structurale sau insertii din aceste materiale. Modele confectionate din materiale transparente au broderii originale din fire, pietre si cristale care ofera un aspect interesant rochiei.

Rochiile de seara din 2013 merita o atentie speciala. Modelele sunt decorate cu insertii transparente, pietre colorate, brodate si cristale, aplicatii, blana și franjuri. Tie care model ti se potriveste?

Autor: Amalia Gavrila
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Top 10 tendinte in fashion – Iarna 2013

    Pentru o incepatoare, viteza cu care trendurile din moda se schimba, poate fi surprinzatoare. Daca acum cativa ani vorbeam despre lenjeria intima la vedere si despre umerii supradimensionati, acum, in sezonul de toamna/iarna 2012/2013 ne bucuram de influente orientale si remarcam diversitatea texturilor. Sintetizand propunerile marilor desingneri, am facut pentru tine topul tendintelor actuale!

  • Tendinte make-up iarna 2012-2013

    Atat in moda cat si in make-up tendintele se schimba de la sezon la sezon.  Afla care sunt tendintele iarna aceasta!

  • Tendinte genti toamna-iarna 2013

    In general, se considera ca gentile pe care le purtam in sezonul toamna/iarna trebuie sa fie practice, simple si in culori inchise. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Va invit sa parcurgeti lista cu cele mai noi tendinte in materie de genti pentru sezonul toamna/iarna.

  • Rochii de seara de sezon

    Fiecare rochie de seara "ascunde" o poveste in spatele ei. In acest mod, fiecare tinuta de seara este speciala, iar fiecare femeie in parte este unica. Depinde de noi, ce vrem sa exprimam...in functie de starea pe care o avem si de tinuta pe care o abordam....

  • Rochii de seara senzuale

    Sezonul estival, al distractiilor, al petrecerilor in aer liber sau in cluburi, si nu in ultimul rand, cel al nuntilor a sosit! Si cum pentru asta, tinuta trebuie sa fie una sofisticata, cool, sexy, moderna, iti prezentam cele mai in voga rochii de seara!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii