Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute - Tinute de sezon toamna 2011

Vineri, 14 Octombrie 2011
Tinute - Tinute de sezon toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Spunem de multe ori ca noi, oamenii, ne schimbam ca si vremea. Niciun exemplu nu este mai elocvent, decat aceasta perioada, plina de schimbari ale temperaturii, in fiecare zi.

Nu vrem sa parem nemultumite, dar uneori pare ca ne ia pe neasteptate. Nepregatite pentru temperaturi scazute sau ridicate, dupa caz, "ideile vestimentare" ne parasesc si ele. Iar tot ce ne ramane de facut este sa ne pastram calmul si sa ne lasam imaginatia artistului ascuns in fiecare dintre noi sa iasa la suprafata.

Majoritatea ne incepem ziua indreptandu-ne spre locul de munca. Pentru sezonul rece, ne putem inspira din creatiile renumitilor designeri precum Chanel, D&G, Christian Dior si altii.

Foto: Chanel; Christian Dior; Dolce & Gabbana

tinuta-chanel.jpg
tinuta-dior.jpg
tinuta-dolce.jpg
 


Pentru o zi obisnuita la birou, puteti opta pentru alegera unei rochite in tonuri reci de albastru, verde sau gri. Din materiale lejere si cusaturi indraznete, tot ce ai nevoie ca sa iti completezi tinuta este un sacou oversized, in tendintele acestui sezon. Lasa sacoul desfacut, prinde-l haotic cu o curea subtire in nuanta pantofilor si esti gata de lucru.

tinuta-sezon1.jpg
tinuta-sezon2.jpg
tinuta-sezon3.jpg
 


tinuta-sezon1.jpg
tinuta-sezon2.jpg
tinuta-sezon3.jpg
 


Intr-o zi la fel de obisnuita, poti alege tonurile calde, emanand atmosfera verii in jurul tau. Daca vremea inca ne permite, trebuie sa profitam si sa ne scoatem fustele din garderoba. Alege o fusta pe talie in tonuri de portocaliu, careia asorteaza-i o camasa crem cu imprimeu. Un palton de toamna care pastreaza linia calda a culorilor (maro sau crem), o pereche de pantofi si o geanta office, le va aduce in pragul admiratiei pe colegele tale.

tinuta-sezon1.jpg
tinuta-sezon2.jpg
tinuta-sezon3.jpg
 


Pentru unele dintre noi, ziua incepe abia dupa cele 8 ore de lucru. Atunci este momentul cand ne simtim libere si vrem, in putinele ore ramase, sa ne relaxam si sa petrecem timp cu cei dragi.

Indiferent ca mergi la o intalnire cu fetele sau la cumparaturi cu fiul tau, vrei sa porti cele mai lejere haine cu putinta. Aici nimeni nu iti impune o anumita tinuta. Esti libera sa iti alegi hainele asa cum doresti. Dar noi indraznim sa iti venim in ajutor si de aceasta data.

O pereche de pantaloni skinny, maro, poart-o alaturi de o bluza crem "sters", din material lejer. Pentru acest lucru, poti alege bluza cu un numar mai mare, decat cel obsinuit tie. Te vei simti astfel, mai libera si mai in largul tau. O geaca scurta, simpla de piele si incaltaminte joasa cu sireturi, vor semnala prezenta ta, in afara orelor de lucru. Unei tinute simple, trebuie neaparat sa ii asortezi accesorii. Poti purta o geanta pe un umar, in nuanta pantalonilor si o bratara aurie care sa fie in tonul cataramei de la geanta.

tinuta-sezon1.jpg
tinuta-sezon2.jpg
tinuta-sezon3.jpg
tinuta-sezon4.jpg
tinuta-sezon5.jpg
tinuta-sezon6.jpg
 


Ideile vin doar incercand. Incercand, te poti descoperi. Si odata ce te-ai descoperit, iti vei recunoaste stilul vestimentar, chiar si atunci cand ti se va intampla sa intorci capul dupa o femeie imbracata cu stil.

Elena Pitigoi


Te-ar putea interesa:
  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

  • Tinute - idei de tinute office

    Abia astepti sa vina a doua zi ca sa fii din nou admiratia colegelor tale de lucru. Iar daca ai un job pentru care esti nevoita sa adopti in fiecare zi o tinuta office, sau doar vrei sa iti schimbi putin stilul vestimentar la locul de munca, nu ai nevoie de prea mult timp de gandire ca sa iti asiguri un look profesional.

  • Tinute office de toamna!

    Odata cu sosirea sezonului rece in viata noastra, si garderoba isi schimba infatisarea. De la hainele subtiri trecem la cele groase, pentru a ne apara de frigul de afara. Astfel ca, in momentul in care ne uitam dimineata in dressing, ne alegem cu greu tinuta office.

  • Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

    Shoppingul de toamna-iarna se bucura de o gama variata de modele care mai de care mai atragatoare, de culori si de diferite designuri. Cred ca multe dintre noi, femeile, ne-am dori sa purtam macar o tinuta, din multitudinea celor create de cei mai mari designeri ai lumii sau sa ne putem bucura de o varietate a lor in propriul nostru dressing.  

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii