Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Luni, 16 Ianuarie 2012
Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012A 69-a  editie a premiilor Globurile de Aur a venit cu mult mai multe tinute cu stil decat in anii trecuti.

Multe dintre staruri au indraznit sa mizeze pe culoare si indrazneala, ceea ce nu poate decat sa ne bucure fiindca in sfarsit spiritul creativ iese la iveala si cand vine vorba de vestimentatia corecta la mult asteptatul eveniment.

Asadar, haideti sa imbratisam culoarea alaturi de cele mai in voga vedete de la Hollywood!

Incepem cu tinuta mea preferata, purtata de Charlize Theron. Actrita arata absolut impecabil in rochia roz pal semnata Dior, marcata in talie de o centura legata intr-o funda mare, accesorizata cu o brosa Cartier.

Rochia are si o crapatura care ii lasa un picior la vedere, intr-un mod foarte sexy. Detaliile ca bentita vintage si machiajul usor sidefat de nimfa asigura succesul look-ului din cap pana in picioare.

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Carismatica Sofia Vergara isi arata formele intr-o rochie de culoarea paunului in forma de sirena, fara bretele, o creatie Vera Wang.

Rochia este stretch in partea de sus iar din talie incepe o explozie de pliuri, cu o mica trena pentru o tenta si mai glam a rochiei.

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Zooey Deschanel a avut o aparitie iesita din zona sa de stil retro. Actrita a purtat o rochie lunga pana in pamant, neagra, cu aplicatii de un verde crud in partea de sus, dand o pata de culoare rochiei.

In cazul in care v-ati intrebat, rochia este o creatie unica Prada...

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Desi a mizat pentru combinatia clasica alb-negru, Claire Danes a fost o aparitie care nu a plictisit. Actrita a facut o alegere indrazneata semnata J Mendel.

Rochia cu aplicatii albe si bej, spatele decupat si aspect dramatic a atras aparatele de fotografiat instant! Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place...

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Salma Hayek nu inceteaza niciodata sa uimeasca prin aparitiile de pe covorul rosu. La Globurile de Aur a ales o rochie Gucci in nuante aurii si de bronz in partea de sus, din talie in jos fiind de un negru lucios.

Accesoriile din aur intregesc look-ul de "golden girl" al Salmei iar silueta perfecta contribuie si ea considerabil la succesul look-ului.

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Lui Reese Witherspoon nu ii este greu sa aiba o aparitie cu stil pe covorul rosu, fara sa para ca ar fi depus un efort puternic pentru look-ul final.

In acest caz, actrita a ales o rochie Jason Wu, rosie, in forma de coada de sirena, scotandu-i in evidenta formele. Parul este coafat natural iar machiajul este discret, actrita aratand uimitor!

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Bineinteles ca n-avea cum sa lipseasca superba Jessica Alba. Actrita a optat pentru o rochie Gucci intr-o nuanta prafuita de lavanda, fara bretele, cu o mica trena glam in spate.

Rochia merge perfect cu tenul actritei si cu machiajul cu bronz iar accesoriile ii completeaza look-ul pretios de diva.

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Cu toate ca ne-a obisnuit cu roluri de genul "the girl next door", Emma Stone a dovedit de multe ori ca are stil. De data aceasta a facut o alegere cu care stia ca nu are cum sa dea gres, purtand o rochie in nuante de violet, semnata Lanvin.

Adevarul este ca rochia pare croita special pentru Emma, fiindca i se potriveste prea bine, as spune eu...

Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

Asadar, voila, cele mai bune tinute de la Globurile de Aur 2012! Divele au stralucit, ne-au oferit lectii de stil iar noi le-am putut admira in toata splendoarea lor...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

    Presiunea de a arata lumii intregi un stil vestimentar corect pe covorul rosu, se dubleaza in momentul in care intervine si un partener. Cheia succesului intr-o aparitie de cuplu pe covorul rosu este echilibrul, asa ca am intocmit o lista de 10 cupluri care au stralucit impreuna la Globurile de Aur din acest an pentru a vedea exemple pozitive concrete.

  • Lectii de stil la Globurile de Aur

    De departe cel mai important eveniment monden la inceput de an, decernarea Globurilor de Aur a fost un prilej pentru vedete sa uimeasca, sau nu publicul cu eleganta si extravaganta ce caracterizeaza Hollywood-ul.

  • Raport de stil, accesorii la Globurile de Aur

    Intrucat nici o tinuta de pe covorul rosu nu este completa fara cateva finisaje, vedetele si-au completat look -urile elegante prezentate la Globurile de Aur cu cateva accesorii stralucitoare.Fiecare look de pe covorul rosu a prezentat un amestec de bijuterii minunate, clutch-uri texturate si accesorii de par stralucitoare. Ne-am gandit sa “aruncam” o privire mai atenta acestor lucruri “marunte” si am adunat o lista cu principalele accesorii prezentate la eveniment.

  • 12 Tinute de Paste, cu Stil

    Pe cat de repede se apropie sarbatoarea de Paste, pe atat de incet ne vine inspiratia legata de ce ar trebui sa purtam in aceasta perioada. Este foarte important sa avem o vestimentatie adecvata, acordand o atentie deosebita detaliilor pentru tinute de Paste perfecte!

  • Tinute cu Stil de la Coachella

    Se apropie sezonul festivalurilor iar optiunile vestimentare sunt mai pline de stil ca niciodata! Daca aveai impresia ca la o iesire cu cortul ai posibilitati limitate la capitolul "tinute", ei bine, afla ca moda a preluat puterea!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii