Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute la Billboard Music Awards 2011

Luni, 23 Mai 2011

Tinute la Billboard Music Awards 2011
Foto: Hepta
Premiile muzicale Billboard Music Awards reprezinta si ele o oportunitate excelenta de a vedea ce e nou in moda si de a analiza stilul vedetelor. Sa vedem impreuna care au fost cele mai reusite tinute ale vedetelor .

1. Keri Hilson

Keri Hilson a optat pentru o tinuta sexy si provocatoare care a atras toate privirile, purtand o rochie galben intens cu o curea albastra. A accesorizat aceasta tinuta cu o pereche de sandale Christian Louboutin.

2. Kelly Rowland

Fosta membra Destiny's Child, Kelly Rowland a optat si ea pentru o culoare intensa, purtand la ceremonia Billboard Music Awards 2011 o rochie Herve Leger intr-o nuanta puternica de roz.

3. Kylie Minogue

Kylie Minogue a purtat o rochie stilata Alexander McQueen accesorizata cu o pereche de pantofi Christian Louboutin, o combinatie exceptionala in opinia noastra.

4. Taylor Swift

Taylor Swift a optat pentru o rochie stralucitoare Elie Saab, care i-a avantajat superbele trasaturi si silueta.

5. Fergie

Cantareata Fergie a purtat una dintre cele mai atragatoare rochii pe care le-am vazut la acest eveniment. A purtat o rochie futurista Herve Leger by Max Azria Atelier. Platformele negre Christian Louboutin si poseta-plic Alexander McQueen au adaugat clasa acestei tinute extravagante.

6. Beyonce

Castigatoarea trofeului Millennium Award, Beyonce a purtat o rochie neagra Lanvin si o pereche de pantofi cu toc stilati Christian Louboutin.

7. Michelle Williams

Michelle Williams a purtat o rochie neagra Miu Miu, stilata si stralucitoare in acelasi timp. Tinuta ei a fost una dintre preferatele mele.

8. Kesha

Kesha a purtat o rochie Jad Ghanour. Cu toate ca si aceasta este o rochie foarte extravaganta, cu decupaje provocatoare,  este o aparitie "cuminte" a divei, cunoscuta pentru tinutele ei inedite.

9. Rihanna

Rihanna a dat o lectie de stil prin tinuta purtata la Billboard Awards, purtand un costum alb impecabil care i-a pus in valoare parul rosu aprins.

beyonce.jpg
fergie.jpg
kelly-rowland.jpg
keri-hilson.jpg
kesha.jpg
kylie-minogue.jpg
michelle-williams.jpg
rihanna.jpg
taylor-swift.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Tinute MTV Video Music Awards 2010

    Ca in cadrul oricarui eveniment monden de anvergura, la MTV Video Music Awards 2010 (VMA) vedetele au etalat tinute de toate tipurile, de la cele intr-adevar elegante, la cele extravagante sau care frizeaza kitsch-ul.

  • Tinute American Music Awards 2010

    Pentru ca evenimentele din lumea muzicii si a showbiz-ului reprezinta nu numai consacrarea talentelor, ci si a noilor fashion icons, stilfeminin iti prezinta cele mai frumoase, dar si cele mai putin inspirate sau de-a dreptul deranjante aparitii de la gala American Music Awards 2010.

  • Video Music Awards 2011 – Stiluri de coafuri si machiaj

    Video Music Awards 2011 a reunit cele mai populare vedete ale momentului si a dat dovada de o adevarata lectie de stil si glamour, dat fiind faptul ca majoritatea celebritatilor feminine prezente la eveniment au atras atentia prin stilul de coafuri si machiajul interesant care le-au facut sa iasa in evidenta.

  • Tinute - Tinute de sezon toamna 2011

    Spunem de multe ori ca noi, oamenii, ne schimbam ca si vremea. Niciun exemplu nu este mai elocvent, decat aceasta perioada, plina de schimbari ale temperaturii, in fiecare zi.

  • Pantofi la MTV Music Awards

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor.Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante modele observate de noi, in special din categoria pantofilor si sandalelor purtate de vedete la acest eveniment.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii