Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Top Cosmopolitan - Cei mai sexi barbati ai anului 2008

Joi, 11 Decembrie 2008
Top Cosmopolitan - Cei mai sexi barbati ai anului 2008Sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi, iar presa de profil ne-a obisnuit cu publicarea preferintelor cititorilor in ceea ce-i priveste pe reprezentatii sexului opus.

Daca pana acum v-am prezentat Topul celor mai apreciate modele , acum a venit randul publicatiei Cosmopolitan sa-si faca public topul celor mai ravniti masculi din lume.

Ca si in alti ani, topul a fost condus detasat de actori, insa nu acest fapt a fost cel care mi-a atras atentia in mod special. M-as referi, pe de alta parte, la un vant de schimbare care se simte in preferintele femeilor cititoare ale cunoscutei publicatii.

Personalitati pe cale de afirmare si-au facut locul in pozitiile fruntase de barbati doriti de toata suflarea feminina, dand de inteles ca usor, usor, actori precum Brad Pitt se asaza la casa lor.

Dintre asa numitii veterani care au inca un loc rezervat in preferintele noastre se numara: fotbalistul David Beckham, ocupantul locului cu numarul 9, sus numitul Brad Pitt, aflat pe locul 13, iar cu o pozitie mai jos se afla actorul Christian Bale.

Locul 22 a fost adjudecat de doctor McDreamy, pe numele sau adevarat Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul sau din serialul Anatomia lui Grey.

Patru pozitii mai jos, pe locul 26 se afla Will Smith, care a cucerit si anul acesta inimi in rolul lui Hancock, super-eroul suparat pe viata.

Locul 29 i-a fost rezervat lui Robert Downey Jr. care s-a facut remarcat datorita adaptarii pe marile ecrane a benzilor desenate - Iron Man (Omul de fier).

Un film care se lasa inca asteptat pe plaiurile mioritice este Twilight (Amurg). Cu toate acestea, peste ocean se pare ca pelicula a facut ravagii. Astfel, pozitia de frunte a topului Cosmopolitan il gazduieste pe enigmaticul Robert Pattinson, detinatorul rolului principal in acest horror. El este cunoscut publicului din Romania datorita rolului Cedric Digorry din cea de-a patra parte a filmelor Harry Potter.

Si colegul sau de platou, Peter Facinelli se afla in top, insa, ce-i drept, doar pe pozitia 27.

Cu exceptia lui Robert, primele pozitii au fost dominate de posesorii unor superbi ochi albastri: pe locul 2 se afla Chace Crawford, cunoscut pentru rolul sau din Gossip Girl, tanarul Zac Efron, posesorul unei tunsori nu foarte convigatoare in ceea ce ma priveste, ocupa locul 3, iar la un pas de podium s-a clasat James Marsden. Cel din urma este si el cunoscut publicului din Romania din celebrul film Notebook, dar si datorita mai recentului 27 Dresses in care a jucat alaturi de Katherine Heigl ( Izie din Anatomia lui Grey).

Seria actorilor sexi este intrerupta de locul 5, castigatorul American Idol 2008, pe numele sau David Cook. Aflat in plina ascensiune, David lucreaza in momentul de fata la albumul sau de debut.

La mustata a pierdut acest loc marele castigator de la American Music Awards, Chris Brown.

Top Cosmopolitan - Cei mai sexi barbati ai anului 2008Bond... James Bond se afla pe pozitia cu numarul 7. Pe Daniel Craig este posibil sa vi-l amintiti si din parteneriatul pe care l-a facut cu Angelina Jolie in prima parte a filmului Tomb Rider. Partenerul Angelinei a fost si ocupantul locului 23, Shia LaBeouf, din filmul de actiune Wanted.

Coleg cu Chace Crawford in Gossip Girl este si Ed Westwick, cel care si-a adjudecat in 2008 pozitia cu numarul 8. Doua locuri mai jos se afla si Penn Badgley, dovedind ca anul acesta, actorii din Gossip Girl au frant inimi.

Pe locul 11 se afla carismaticul Ashton Kutcher, care ne-a facut sa radem si anul acesta in filmul "Mariaj de Vegas" in care a jucat alaturi de Cameron Diaz.

Aflat pe una din pozitiile fruntase in topul intocmit de revista People, inotatorul Michael Phelps s-a clasat pe locul 21.

Surpriza mai mult sau mai putin placuta ne-a oferit-o locul 20, ocupat de actorul Michael Cera, adolescentul tata din pelicula Juno. Nu as sti sa va explic exact cu ce a cucerit publicul feminin acest aparent timid actor, insa cert este ca are un loc rezervat.

Asadar, Topul celor mai sexi barbati este:
1. Robert Pattinson
2. Chace Crawford
3. Zac Efron
4. James Marsden
5. David Cook
6. Chris Brown
7. Daniel Craig
8. Ed Westwick
9. David Beckham
10. Penn Badgley
11. Ashton Kutcher
12. Andy Samberg
13. Brad Pitt
14. Christian Bale
15. Cole Hamels
16. Channing Tatum
17. Emile Hirsch
18. Jonathan Rhys Meyers
19. Mario Lopez (Saved by the Bell)
20. Michael Cera (Juno)
21. Michael Phelps
22. Patrick Dempsey
23. Shia LaBoeuf (Wanted)
24. Simon Baker (The Devil wears Prada)
25. Tom Brady
26. Will Smith
27. Peter Facinelli
28.The Jonas Brothers
29. Robert Downey Jr.


Andreea - Ina Gartoi

a.jpg
a2.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
d1.jpg
d2.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d5.jpg
d6.jpg
e1.jpg
e2.jpg
e3.jpg
e4.jpg
e5.jpg
f1.jpg
f2.jpg
f3.jpg
f4.jpg
f5.jpg
f6.jpg
g1.jpg
g2.jpg
g3.jpg
g4.jpg
g5.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Femeile anului au fost desemnate de Cosmopolitan

    Cea mai bine vanduta revista de femei din lume, Cosmopolitan si-a decernat premiile pentru Femeia Anului in cadrul unei gale desfasurate in Londra.

  • Top 2008 - Cele mai sexi modele din lume

    Sunt o parte importanta a fashion-ului mondial, si, desi nu sunt responsabile de creatiile caselor de moda, fara ele, catwalk-urile ar fi mult mai terne si lipsite de stralucire.

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Mamicile anului 2008

    Pe multe dintre ele le cunoastem de cand s-au lansat in zbuciumata lume a showbiz-ului: sunt cantarete, actrite sau pur si simplu femei de succes, care au trecut prin cel mai mare miracol in anul 2008 - au devenit mamici.

  • Momente marcante in moda anului 2008

    Se asterne usor linistea asupra anului 2008, iar noi ne cufundam intr-un fotoliu confortabil si ne vedem puse in situatia de a trage linie si de a face tot felul de bilanturi.

Mesaje (4) »
...
scris de JBfanlovejoe, December 13, 2008

de ce nu a fost in top Joe Jonas?......Dar ma bucur ce Zac Efron a fost pe locul 3

...
scris de zuzulina indragostita, December 14, 2008

Puiul meu drag este CEL MAI FRUMOS BARBAT!!!!!!!!!!!!!!!!

...
scris de clau_hsm, January 17, 2009

Zac Efron e cel mai tare!!! el e pe primul loc :-*

...
scris de theovar1001, May 07, 2009

cel mai tare este Robert Pattinson.... rolum in filmul Amurg/Twilight a fost pe departe cel mai bun.... e minunat...asa cum se spune si in carte "fata uluitor de perfecta"


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii