Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend-uri scandaloase pe podiumurile din 2011

Luni, 19 Decembrie 2011
Trend-uri scandaloase pe podiumurile din 2011Nici un an nu este complet fara cateva trend-uri scandaloase, iar 2011 ne-a oferit suficiente momente cu semnul intrebarii.

Marc Jacobs a lansat stilul moonboot pe podiumurile de toamna, lansand astfel un trend de incaltaminte din era spatiala.

Burberry Prorsum si Christopher Kane au prezentat articole de plastic si PVC inspirate in anii ’60, excelente pentru zilele ploioase, dar discutabile pentru tinutele de zi cu zi.


Am mai putut observa pe podiumurile din acest an si maneci de gorila in prezentarile Peter Som si YSL, si fuste transparente, extrem de sexy, in prezentarile Louis Vuitton si Givenchy.

Dintre toate aceste trend-uri scandaloase care crezi ca a fost cea mai nebuneasca?

Autor: Noemi Szoke
2.jpg
3.png
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Influentele pe podiumurile de toamna 2011

    Influentele colectiilor de toamna ale acestui sezon au cuprins elemente extraordinare, precum colaje de materiale, ornamente si blana luxurioasa de vulpe. Iar imaginea proaspata de toamna si nuantele pale de iarna care capteaza lumina, sunt incantatoare.

  • Alte influente pe podiumurile de toamna 2011

    Influentele din colectiile de toamna ale acestui sezon au cuprins elemente extraordinare, precum colaje de materiale, ornamente si blana luxurioasa de vulpe. Iar imaginea proaspata de toamna si nuantele pale de iarna care capteaza lumina, sunt incantatoare.

  • Cele mai populare trend-uri din 2011

    2011 a fost un an extraordinar pentru trend-uri, am putut urmari nenumarate look-uri pline de stil pe podiumuri, de la tivuri feminine la culori indraznete, de la imprimeuri totale la tinute fetis si de boudoir.Pentru a sublinia cum se cuvine trend-urile anului 2011 am ales 5 dintre favoritele noastre absolute.

  • Trend 2011: Biker chic

    Trendurile apar, evolueaza, apoi dispar sau pur si simplu devin standarde. Odata cu trendurile din moda acestui an, am intrat intr-o noua decada si daca stilul military s-a dizolvat precum razboiul care l-a inspirat, ce se intampla cu influentele militare care au starnit aprecierile criticilor fata de creatiile Burberry sau Balmain? Cu ce sunt inlocuite acele influente?

  • Fashion trend 2011: topuri decupate

    Desi am tot vazut topuri decupate si abdomene dezgolite pe podiumurile de moda timp de cativa ani, in realitate, este un drept cu slabe sperante de a atinge un punct in consumul de masa foarte curand.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii