Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tunica, la moda in vara 2009

Miercuri, 05 August 2009
Tunica, la moda in vara 2009In colectiile de vara ale designerilor, tunica se regaseste din ce in ce mai mult. Devine un trend al verii 2009. Putem opta pentru orice model, insa designerii ne dau cateva sfaturi, care ne pot ajuta sa facem alegerea cea mai buna. De exemplu, in 2009 un aspect important este culoarea vestimentatiei. Trebuie sa contina culori deschise. Pe langa nuanta, importante sunt si imprimeurile sau aplicatiile originale. Daca preferi tunica, in acest an, vei fi foarte stilata la orice intalnire si in orice situatie.

Talia inalta

In 2009, tunica trebuie sa aiba talia inalta, e ca si "cerinta obligatorie". In colectia primavara - vara, casa de moda Dior John Galliano ne propune tunici scurte cu decolteu adanc, sau tunici cu poalele in stil flamboiant, la care talia inalta vine perfect. Astfel de tunici se potrivesc oricui, dar este indicat sa evitam combinatia acestora cu pantaloni mari sau fuste largi, mai ales in cazul in care vrem sa aratam mai suple.

Tunica in stil sport

La inceput, tunica a fost vestimentatia perfecta pentru plaja, acum insa aceasta o putem regasi in multe colectii, in diverse stiluri. De exemplu, in colectia Island Rose Tunic in White de la Cake Couture putem vedea tunica in stil sportiv, care e foarte comoda pentru a face ioga.

Astfel de tunici se pot purta cu blugi sau cu pantaloni foarte mulati pe picior. Acestea pot fi imbracate atat in timp ce facem sport, cat si ca o haina obisnuita, de fiecare zi.

Tunica, la moda in vara 2009Tunica in stil oriental

Tunica in stil oriental s-a bucurat mereu de o popularitate deosebita. In 2009, pentru a crea o tunica, se imprumuta mult din ideile japoneze. De exemplu, colectia Pucci pentru Rossigno ne propune tunica din matase, care seamana foarte bine cu chimonoul japonez - are curea in zona taliei, manecile largi si imprimeuri mari.

Stilul japonez se regaseste si in colectia primavara - vara de la Yoana Baraschi, ea propune tunicile din matase, asemanatoare chimonourilor japoneze. Dupa parerea unor critici de moda, maneca larga va mai fi in voga pentru inca cateva sezoane, de aceea putem sa cumparam cu incredere o astfel de tunica. Alti critici considera ca tunica nu va mai fi la moda in curand.

Tesatura

De obicei, pentru a coase o tunica, se folosesc tipurile de material usor - matasea, atlasul, sifonul. In 2009, designerii au inceput sa foloseasca inul, dar si matasea, sifonul.

Pentru o tunica de fiecare zi, sursa de inspiratie poate fi colectia Kenzo's, iar pentru ceva chic, un punct de reper ar fi colectia Hello Kitty de la Victoria Couture.


Stela Irizan

tunica01.jpg
tunica02.jpg
tunica03.jpg
tunica04.jpg
tunica05.jpg
tunica06.jpg
tunica07.jpg
tunica08.jpg
tunica09.jpg
tunica10.jpg
tunica11.jpg
tunica12.jpg
tunica13.jpg
tunica14.jpg
tunica15.jpg
tunica16.jpg
tunica17.jpg
tunica18.jpg
tunica19.jpg
tunica20.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Rochii de vara - Moda 2009

    Rochia este unul dintre obiectele mele vestimentare preferate. Extrem de feminina si eleganta, o rochie te scoate de la ananghie intr-o zi in care poate iti lipseste doza aceea de inspiratie pentru a alcatui un outfit traznit.

  • Pasarela 2009 - festivalul de moda in cifre

    Ziua de deschidere a festivalului de moda Pasarela se afla deja la o aruncatura de bat. Se anunta a fi un eveniment maraton, extrem de dens, asa cum marturisesc organizatorii.

  • Rochii de vara: 3 tinute la moda

    Va propun 3 tinute cu rochii cu care nu puteti gresi! Sunt la moda in vara 2011, sunt confortabile si sunt usor de purtat.

  • Noutati la moda in vara 2011

    In fiecare sezon apar noi trenduri, noi stiluri si moduri de abordare in moda. Iata care sunt must-have-urile mele preferate pentru vara 2011.

  • O vara plina de schimbari in moda

    Luna mai s-a dovedit a aduce mai multe schimbari in lumea modei, decat un an intreg. Desi poate unele dintre transformarile aparute le asteptam, sau macar le intuiam, altele au avut darul de a ne impresiona. Jean Paul Gaultier decide sa incheie o colaborare fructoasa de 7 ani cu Hermes, pentru a se dedica propriei sale case de moda. Linia creativa de la Hermes este astfel preluata de Christophe Lemaire, a carui amprenta o puteti vedea si la Lacoste.

Mesaje (1) »
...
scris de danalito, January 04, 2010

superbe toate

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii