Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Unghii viu colorate - moda verii 2008

Joi, 03 Iulie 2008
Unghii viu colorate - moda verii 2008Vrei sa fii la moda in aceasta vara fierbinte? Poarta cu incredere unghiile viu colorate...Esti adepta stilului putin "mai altfel" sau diferit fata de celelalte femei? Cu siguranta acest trend iti va surade!

Designeri renumiti au decretat vara 2008 - "vara" stilului viu colorat! 


Portocaliu, verde, galben, bleu, mov, lila, roz sau orice derivat al acestora (neaparat "aprins") au ca destinatie - unghiile curate, frumos rotunjite si ingrijite!

Pentru un efect electrizant, dar si pentru sanatatea unghiilor tale, foloseste oja mata! Este stiut faptul ca, oja sidefata contine anumiti solventi, care in timp ajung sa distruga sau sa macine unghia!

Unghii viu colorate - moda verii 2008Aceasta "moda viu colorata" poate fi utilizata atat la manichiura, cat si la pedichiura!

Insa, pentru a asorta nuantele ojei cu cele ale tinutei, foloseste acest ghid:

- oja rosie poate fi asortata la aproape orice tinuta, deoarece este eleganta si clasica! Vrei sa fii sofisticata, intr-o rochie alba? Fa-ti manichiura si pedichiura cu oja rosie! Vei avea un aer pasional si fermecator!

- oja in nuanta fuchsia se potriveste persoanelor indraznete si poate fi aplicata pe unghii medii sau mici! Poate fi asortata cu accesorii argintii si o rochie neagra! Vei fi sexy si glamour!

Unghii viu colorate - moda verii 2008- oja roz pal este ultra-feminina si se potriveste unghiilor lungi, conferindu-le un look natural si elegant! Unghiile roz se potrivesc de minune, la o rochie neagra simpla!

- oja argintie se potriveste de minune cu sandalutele in aceeasi nuanta! Acest look este pretentios si poate fi utilizat in momentul in care vrei sa iesi in evidenta!

- oja aurie, se potriveste de minune la o rochie sofisticata in nuante de rosu sau negru!


Sfat: Indiferent pentru ce nuante de oja ai opta, asorteaza-le cu grija, pentru a fi rafinata si sexy!





Unghii viu colorate - moda verii 2008Unghii viu colorate - moda verii 2008




Unghii viu colorate - moda verii 2008Unghii viu colorate - moda verii 2008


Unghii viu colorate - moda verii 2008Unghii viu colorate - moda verii 2008




Unghii viu colorate - moda verii 2008Unghii viu colorate - moda verii 2008

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Moda verii 2008 - balerinii!

    Vreti sa fiti feminine, elegante si mai ales sexy? Nimic mai simplu. Purtati balerini colorati la tinutele usoare, fluide, de vara si veti arata ca un fulg de nea sau un ingeras!

  • Moda verii 2008 - pantalonii scurti

    Sezonul estival a sosit si temperaturile crescute au pus deja stapanire pe viata noastra...Cum sa ne imbracam cat mai corespunzator pentru a face fata caniculei si pentru a nu avea probleme de sanatate? Este recomandat ca in perioada verii sa ne imbracam cat mai lejer si mai comod cu putinta, pentru a lasa pielea sa respire. 

  • Moda verii 2008 - rochia lunga!

    Vrei sa fii moderna si feminina in aceasta vara? Designerii propun pentru sezonul cald - rochia lunga, fluida, vaporoasa, feminina, in culori vibrante: rosu, mov, galben, verde si portocaliu.

  • Moda verii 2008 - Big Fatty Mascara

    Vrei sa ai genele lungi, pline de volum si in sclipiri colorate, in aceasta vara? Se poarta atat haine, pantofi, posete, in culori vibrante (mov, lila, roz, albastru), cat si...mascara!

  • Moda verii 2008 - stilul romantic!

    Daca iti place la nebunie stilul romantic, in aceasta vara esti o fericita...Designerii au creat tinute cochete, elegante si extrem de dulci, pentru persoanele duioase, romantice. Astfel, pe podiumurile de la New York, Paris si Milano, renumiti designeri, printre care: Valentino, Stella McCartney, Versace, Alberta Ferretti si Balmain.

Mesaje (1) »
...
scris de enache dana, May 17, 2009

oja galbena mi se potriveste

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii