Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Valentino - primavara/vara 2011

Vineri, 10 Iunie 2011
Valentino - primavara/vara 2011
Sursa foto: Hepta
Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

Pentru multe femei, brandul Valentino este sinonim cu eleganta, rafinamentul si glamour-ul, la care se adauga o nota de feminitate. Marca Red Valentino nu face exceptie, deoarece adopta multe dintre aceste principii care au contribuit la succesul brandului. Centrandu-se pe o paleta restransa de culori, colectia pentru sezonul primavara-vara 2011 are un aer mofturos combinat intr-o maniera inteligenta cu o abordare conservatoare pentru a obtine un rezultat perfect echilibrat si dragut.

Rochiile scurte sunt cele care predomina in colectie, ele fiind cea mai elocventa expresie a feminitatii. Volanele, detaliile din matase sau funditele sunt doar cateva detalii folosite pentru a crea impresia de eleganta si lady-like glamour.

red-valentino.jpg
red-valentino1.jpg
red-valentino2.jpg
red-valentino3.jpg
red-valentino4.jpg
red-valentino5.jpg
 


Desi nuantele nude si modelele simple dau impresia de maturitate, rochiile sunt foarte tineresti in acelasi timp. Totusi, exista diferente subtile intre articole similare care sporesc intreaga versatilitate a colectiei.

Paleta cromatica este alcatuita din nuante de nude, roz si ivory, care contrasteaza cu nuante inchise de gri, albastru sau chiar negru. Valentino s-a inspirat si din stilul navy, predominatn, de altfel in colectie, dar avem de-a face cu un stil navy sofisticat si elegant.

rochie-valentino.jpg
rochie-valentino1.jpg
rochie-valentino2.jpg
rochie-valentino3.jpg
rochie-valentino4.jpg
rochie-valentino5.jpg
 


Pantalonii scurti sunt un must-have in sezonul de vara. Colectia Red Valentiono propune un model simplu, intr-o singura culoare.

pantaloni-valentino.jpg
pantaloni-valentino1.jpg
pantaloni-valentino2.jpg
 


Colectia este foarte complexa. Cuprinde trenduri precum dungile, denimul sau imprimeuri florale. Dungile sunt ideale pentru cele care vor ceva simplu, dar sofisticat in acelasi timp. Prin urmare, ai de unde sa te inspiri pentru a-ti crea un outfit cool si la moda pentru aceasta vara.

rochie-valentino.jpg
rochie-valentino1.jpg
rochie-valentino2.jpg
rochie-valentino3.jpg
rochie-valentino4.jpg
rochie-valentino5.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Christelen B - primavara - vara 2011

    Christelen B a adus la Avanpremiere Fashion & Life-style Fest o colectie care, desi a fost denumita "Alb", a mizat pe numeroase culori, printre care rosu, maro, galben, liliachiu, portocaliu, verde si albastru. In ceea ce priveste albul, el a fost prezent in trei tinute formate din vesta sau halat plus pantaloni cu marginile rasfrante, care, dincolo de lejeritate, aduc impresia de uniforme de asistente medicale.

  • A&S Negulescu - primavara-vara 2011

    "Wicked", colectia prezentata de Anca si Silvia Negulescu la Avanpremiere 2010, este de departe una dintre cele mai bune colectii ale galei, punand in prim plan un tip de feminitate nonconformista si seducatoare, perfect adecvata vremurilor noastre.

  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

  • Bianca Popp - primavara-vara 2011

    Colectia "The Unbearable Lightness of Black" a  Biancai Popp, care a deschis Gala Avanpremiere Fashion and Life-style Fest 2010, si-a propus sa acopere o tema provocatoare, si anume "insuportabila usuratate a fiintei".

  • Machiaj- tendinte primavara/ vara 2011

    Daca iti place machiajul, vei adora noile tendinte in materie de machiaj pentru sezonul primavara – vara 2011.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii