Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Versace Toamna/Iarna 2012/2013

Luni, 01 Octombrie 2012
versace toamna iarnaUita neoprenul si imprimeurile sirena ale sezonului trecut! Pentru Toamna/Iarna 2012/2013 Versace are propuneri mult mai sumbre.
Vizibil inspirata de blockbuster-ul Millennium al lui David Fincher si de distributia sa „emo-friendly”, prezentarea casei de moda a fost invaluita de mult negru, de numere gotice dar si de bretoane foarte scurte. Multe rochii din piele cu accente pe solduri (continuare punk a colectiei couture), bustiere incrustrate cu crucifixe dar si cizme spectaculoase din piele. Jachetele luxuriante de blana si cristalele Swarovski au fost introduse discret in colectie, pentru a aduce putina stralucire.

Din asa zisul spatiu cosmic intunecat, spectacolul a luat o intorsatura futurista neasteptata: rochii babydoll galbene si portocalii combinate cu jachete din piele cu tinte, menite parca sa concureze cu colectia lui Pierre Cardin.

Fidela stilului caracteristic al casei de moda, colectia s-a incheiat cu cateva rochii de cocktail foarte sexy, cu decupaje in jurul spatelui si al abdomenului. Indiferent daca s-a inspirat de la gastile de motociclisti sau din istolria lui Dracula, Donatella a reusit, ca de fiecare data, sa combine inspirat umorul, stralucirea si “vavavoom-ul”.

autor: Iulia Blanaru
sursa foto: Hepta

versace_01.jpg
versace_02.jpg
versace_03.jpg
versace_04.jpg
versace_05.jpg
versace_06.jpg
versace_07.jpg
versace_08.jpg
versace_09.jpg
versace_10.jpg
versace_11.jpg
versace_12.jpg
versace_13.jpg
versace_14.jpg
versace_15.jpg
versace_16.jpg
versace_17.jpg
versace_18.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Valentino Toamna/Iarna 2012/2013

    Pentru colectia de toamna/iarna 2012/2013 a casei de moda Valentino, cei doi designeri au reusit sa transforme pielea neagra cu aspect mat intr-un material romantic iar dantelei si manecilor de printesa le-au dat un aer cu adevarat indraznet. Formele atemporale, elemente de referinta ale brandului, reprezinta cireasa de pe tort in aceasta colectie. Hainele sunt delicate dar reusesc sa se adapteze ireprosabil tendintelor fiacarui sezon, ramanand fidele adevaratei femei Valentino. Strategia pragmatica a celor doi designeri rezoneaza perfect cu caracteristicile casei de moda, de parca toti ar avea acelasi ADN.

  • Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

    Colectia Ash pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013 readuce in prim-plan accesoriile cu influente din cultura mexicana, pastrand accentele glam rock, definitorii pentru marca. Incaltamintea ASH ramane si in acest sezon un must have pentru femeile care isi doresc sa se  adapteze diverselor variante ale stilului urban si sa obtina o imagine distinctiva in orice circumstanta.

  • Doo.Ri prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Inspirata din poezia dansatorilor Butoh, colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Doo.Ri a avut o defilare atipica, intr-o maniera artistica, extrem de stilizata.

  • Toamna/Iarna 2012/2013 - Gianfranco Ferre

    Colectia toamna/iarna 2012/2103 a designerului Gianfranco Ferre a primit cronici excelente la Saptamana Modei de la Milano. Dar asta era de asteptat tinand cont de croiala clasica si de piesele executate absolut impecabil.

  • Colectia Chanel Toamna/Iarna 2012/2013

    Bucati uriase de cristal ieseau din podea si tot podiumul era presarat cu o pudra stralucitoare de parca o mina de pietre pretioase explodase sub Grand Palais. Un film cu Karl Lagerfeld in rolul unui Superman al modei ar fi o metafora potrivita, in timp ce Chanel ar fi, fara doar si poate, salvatoarea intregii industrii de fashion.

Mesaje (1) »
...
scris de Fake Hublot Watches, November 18, 2013

There are fundamentally two most important categories of replica watches - Swiss made timepieces and Asian production watches. The Swiss created watches are often the finest duplicate watches available. They are manually assembled, <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> just like the authentic models plus the good quality on the materials utilized in their manufacturing rivals the authentic models <a rel="nofollow" href="http://www.gisteq.com/shop-hublot.php">Fake Hublot Watches</a>. Despite the fact that luxury view makers check their watches by way of a much more rigorous system <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> , <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> higher quality reproduction watches are also tested extensively ahead of being put on the market. <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a>

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii