Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Versace: colectia toamna-iarna 2011

Joi, 22 Septembrie 2011
Versace: colectia toamna-iarna 2011
Sursa foto: Hepta
Donatella Versace
a prezentat sacouri decupate, haine cambrate si rochii asimetrice in ultima ei colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 prezentata la Milano.

Versace aduce de fiecare data pe podium, cu fiecare colectie, o paleta de culori foarte variata in ceea ce priveste tinutele de seara, iar colectia din acest sezon nu a facut exceptie.

Totusi, culorile dominante au fost alb si negru, carora li s-au adaugat accente de culoare. Nasturii mari si aurii au dat o nota in stil militar sacourilor decupate, hainelor cambrate sau rochiilor asimetrice.

Decupajele, care au putut fi observate la Versace si in sezonul anterior, si-au facut aparitia si de aceasta data, punand in evidenta rochiile simple de culoare neagra.

Hainele cu croiala sub forma literei A au fost accesorizate cu fulare din blana de nurca si prevazute cu detalii si imprimeuri de inspiratie rococo, in nuante puternice de violet, roz si verde.

Costumele din piele au fost cele care au atras toata atentia, datorita sacourilor perfect cambrate si a fustelor stramte, care puneau in evidenta soldurile.

versace-colectie1.jpg
versace-colectie2.jpg
versace-colectie3.jpg
versace-colectie4.jpg
versace-colectie5.jpg
versace-colectie6.jpg
versace-colectie7.jpg
versace-colectie8.jpg
versace-colectie9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Versace, colectia toamna - iarna 2007-2008, Milano

    O impatimita a modei, Donatella Versace a participat la "Milan Fashion Week" cu tinute indraznete si extravagante, dupa cum este cunoscuta in toata lumea. Moda in toamna - iarna 2007-2008 este alcatuita din rochii negre, argintii, gri, rosii, albastre, cu volum, si care evidentiaza talia prin mici centuri negre. 

  • Genti Versace toamna -iarna 2011

    Bazeaza-te pe puterea de impresie a unor accesorii fabuloase in aceasta toamna. Ultimele modele din colectia de genti Versace pentru sezonul toamna-iarna reprezinta, cu siguranta, un pas in aceasta directie.

  • Atelier Versace – colectia pentru toamna 2011

    Esenta pura a feminitatii este prezentata prin modelele couture ale Atelierului Versace. Luxioase si sexy, rochiile prezentate in colectie sunt extraordinar de frumoase, prin urmare lasa-te impresionata de aceste rochii superbe de printesa.

  • Stilago – colectia Event toamna-iarna 2011

    Stilago este un club de cumparaturi exclusivist care ofera clientilor sai cele mai prestigioase branduri. Articolele de imbracaminte propuse poarta denumirea unor branduri de top si sunt articole de calitate, elegante si moderne, destinate unui client cu cele mai rafinate gusturi, menite sa ii satisfaca toate exigentele din punct de vedere vestimentar.

  • Colectia Dior: toamna-iarna 2011/2012

    O atmosfera obscura si negativa s-a resimtit pe parcursul prezentarii colectiei Dior pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii