Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria’s Secret – noua colectie pentru toamna 2011

Marti, 18 Octombrie 2011
Victoria’s Secret – noua colectie pentru toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Supermodelele Miranda Kerr si Adriana Lima prezinta noua colectie a sezonului de toamna 2011 pentru Victoria’s Secret. Colectia este alcatuita din modele frumoase de sutiene, babydoll-uri, boxeri, precum si alte articole de lenjerie.

Modelul Miranda Kerr pozeaza in compleuri sexy de la Victoria’s Secret, printre care si un model de sutien sic si sexy, de culoare rosie, prevazut cu dantela si ornamentat cu strasuri.

Adriana Lima promoveaza, de asemenea, compleurile sexy semnate Victoria’s Secret. Ea prezinta mai multe modele de sutiene: de la sutiene monotone si simple la sutiene colorate si decorate cu fundite, dantela si pietre stralucitoare.

Babydoll-urile sunt de asemenea foarte variate, de la variante fara bretele la modele mai elaborate, prevazute cu o multime de detalii interesante.

Miranda Kerr


miranda-kerr1.jpg
miranda-kerr2.jpg
miranda-kerr3.jpg
miranda-kerr4.jpg
miranda-kerr5.jpg
miranda-kerr6.jpg
 


Adriana Lima

adriana-lima1.jpg
adriana-lima2.jpg
adriana-lima3.jpg
adriana-lima4.jpg
adriana-lima5.jpg
adriana-lima6.jpg
 


Chanel Iman si Candice Swanepoel sunt alte doua modele care pozeaza cu gratie pentru noua campanie de promovare a lenjeriei intime din colectia Victoria’s Secret pentru sezonul de toamna 2011.

Ingerii Victoria’s Secret arata extraordinar in fiecare compleu cu care sunt imbracate. Pe langa lenjeria intima, modelele au prezentat si cateva modele de pijamale si camasi de noapte ale brandului.

Candice Swanepoel prezinta doua compleuri de lenjerie intima, unul cu buline si unul cu imprimeu floral. Cele doua compleuri arata foarte bine pe ea, la fel si boxerii jucausi pe care ii promoveaza intr-o alta imagine.

Camasile de noapte si pijamalele pe care Candice Swanepoel le prezinta pentru Victoria’s Secret sunt confectionate din texturi delicate si dragute. Sunt foarte confortabile si arata foarte bine.

candice-swanepoel1.jpg
candice-swanepoel2.jpg
candice-swanepoel3.jpg
candice-swanepoel4.jpg
candice-swanepoel5.jpg
candice-swanepoel6.jpg
 


Modelul superb Chanel Iman poarta mai multe piese de lenjerie intima seducatoare, de culoare roz, compleuri si sutiene, precum si un babydoll si cateva modele de pijamale si camasi de noapte.

chanel-iman1.jpg
chanel-iman2.jpg
chanel-iman3.jpg
chanel-iman4.jpg
chanel-iman5.jpg
chanel-iman6.jpg
 

 
Katarina Ivanovska
este un alt supermodel care prezinta noile piese sexy din colectia Victoria’s Secret pentru toamna anului 2011 si o face cu aceeasi gratie ca si colegele ei de breasla.

Katarina Ivanovska
poarta cateva piese de lenjerie foarte provocatoare din colectia Victoria’s Secret pentru toamna 2011. Modelele de lenjerie intima sunt foarte variate – tanga, string, boxeri, chiloti cu talie joasa, dar detaliile sunt diferite. Unele modele sunt decorate cu dantela, altele cu fundite sau inscriptii amuzante.

In alte imagini, Katarina Ivanovska poarta cateva compleuri de lejerie pentru noapte, foarte dragute, confortabile si ideale pentru somn.

katarina-ivanovska1.jpg
katarina-ivanovska2.jpg
katarina-ivanovska3.jpg
 


Lindsay Ellingson
este modelul ideal pentru a prezenta noile piese de lenjerie intima din colectia Victoria’s Secret pentru toamna 2011, prin campania Gorgeous. Si asta se datoreaza faptului ca este intr-adevar minunata.

Lindsay Ellingson este foarte frumoasa si carismatica. Pozand pentru campania Victoria’s Secret, Gorgeous, Lindsay Ellingson prezinta noile stiluri de lenjerie intima, in culori puternice precum violer, terne, unele modele fiind decorate cu dantela, altele fiind mai putin vibrante, dar nu mai putin atractive.

Brandul Victoria’s Secret este faimos pentru lenjeria intima, iar pentru noua colectie a sezonului toamna-iarna 2011/2012, brandul propune o multime de modele de stiluri diferite.

lindsay-ellingson1.jpg
lindsay-ellingson2.jpg
lindsay-ellingson3.jpg
lindsay-ellingson4.jpg
lindsay-ellingson5.jpg
lindsay-ellingson6.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii