Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria's Secret Fashion Show 2008

Marti, 18 Noiembrie 2008
Victoria's Secret Fashion Show 2008Este cu adevarat dificil sa faci o recenzie pentru cea mai recenta colectia Victoria's Secret, prestigiosul brand de lenjerie intima. O adevarata traditie s-a mentinut si cu aceasta noua colectie, lansata la celebrul hotel Fountainbleau din Miami Beach.

Lansarea s-a lasat cu un adevarat show, la care au participat nenumarate vedete, iubitoare ale faimosului brand. Printre cei prezenti s-au numarat: Kate Hudson, Mariah Carey, Usher, Martha Stewart, Alex Rodriguez, Paris Hilton, P. Diddy si Kim Kardashian.

Colectia Victoria's Secret a fost dominata de frumusete, lux, opulenta, extravaganta. Dintre "ingerii" cu care casa de moda s-a facut cunoscuta acum mai bine de 10 ani , le mentionam pe: Maria Ines Rivero, Daniela Pestova, Laetitia Casta, Rebecca Romjin, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Selita Ebanks, Izabel Goulart, Miranda Kerr, Marisa Miller si nu numai.

Spectacolul Victoria's Secret a fost incheiat de Heidi Klum, care a purtat alaturi de lenjeria puternic accesorizata cu cristale, o pereche de aripi imense de inger... roz.

Peste 68 de tinute au fost prezentate la Miami. Adriana Lima a fost cea care a prezentat sutienul in valoare de 5 milioane de dolari: creat de celebrul bijutier Martin Katz, sutienul Fantasy este incrustat cu diamante negre si rubine. Este pentru prima data cand brand-ul lanseaza un sutien accesorizat cu diamante negre.

Ingerii Victoria's Secret se bucura de faima inca de la lansare, primind cu ceva timp in urma si propria stea pe Bulevardul Hollywood. Zeitele anilor '20 au constituit tema de inspiratie pentru adevaratul show gazduit in Miami.


Andreea - Ina Gartoi




a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
b8.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii