Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria's Secret Fashion Show 2010/2011

Joi, 11 Noiembrie 2010
Victoria's Secret Fashion Show 2010/2011
Foto: Hepta
Prezentarea anuala Victoria's Secret a avut loc ieri seara la New York, incitandu-si spectatorii cu o noua serie de desuuri sexy, minuscule si de top. Prezentarea a fost incheiata apoteotic printr-un concert al cantaretei Katy Perry.

Imbracata intr-o rochie cu corset de culoare galbena si incaltata cu cizme negre peste genunchi, Perry a fost o prezenta fireasca in randul modelelor Adriana Lima, Chanel Iman si Karolina Kurkova. De asemenea, cantareata a mai aparut intr-o bustiera de culoare violet cu turnura scurta, informeaza news.yahoo.com.

Perry a cantat cateva dintre piesele sale, printre care "Teenage Dream," "Hot N Cold" si "California Gurls", insa manechinele Victoria's Secret au defilat pe interpretarea melodiei "Call Me" de la Blondie.

Solista trupei Blondie, Debbie Harry, a facut parte din public, alaturi de Serena Williams, Adrian Grenier, surorile Nicky si Paris Hilton si de modelul Tyson Beckford.

Starul R&B Akon a cantat si el in timpul defilarii de moda, interpretand piesa "Angel" ca fundal sonor pentru sectiunea "Heavenly Bodies" a prezentarii. In cadrul acesteia, spectatorii au avut ocazia sa o admire pe celebra Adriana Lima, defiland cu un sutien in valoare de 2 milioane de dolari, incrustat cu safire si diamante Diamiani.

Celelalte teme ale prezentarii au fost: "Wild Things", cu tenta exotica, "Tough Love", cu infuzii de heavy-metal, "Pink Planet", cu o senzualitate cocheta, "Game On", de inspiratie sportiva si "Country Girls". Pentru aceasta din urma, modelul Lindsay Ellingson a purtat un corset din paie, iar Alessandra Ambrosio a imbracat un corset de tip baby-doll din sifon, impreuna cu o pereche de chilotei ultra-decupati.

Spre deosebire de majoritatea show-urilor de moda, piesele vestimentare de aici nu sunt atat de importante ca aripile sofisticate si celelalte accesorii emblematice ale prezentarilor (manusi de box, cozi de paun), care adauga stralucirea necesara tuturor prezentarilor marca Victoria's Secret.

Mai multe dintre manechinele de pe podium au purtat anul acesta pentru prima oara legendarele aripi de inger, ce reprezinta o incoronare vizibila si simbolica a brandului pentru cele mai bune dintre modele. Printre aceste manechine se numara Erin Heatherton, Lily Aldridge si Candice Swanepoel.

Victoria's Secret Fashion Show 2010
Foto: Hepta
Diferenta dintre modelele noi si "ingerii" consacrati ai Victoria's Secret consta in atractia si caldura degajate, care anul acesta au cam lipsit de pe podium. Modelele Doutzen Kroes si Miranda Kerr nu au participat anul acesta la prezentare, amandoua fiind insarcinate. Iar celebra Heidi Klum nu mai reprezinta brandul VS, dupa ce aparitia ei de anul trecut - imediat dupa ce a dat nastere - a starnit numeroase comentarii.

Modelul Isabeli Fontana - o prezenta constanta in prezentarile VS - a avut parte de un moment special in timpul prezentarii. Ea a defilat purtand un sutien argintat, bikini cu paiete si tinand in maini o haltera uriasa, pe care a aruncat-o catre un grup de gimnasti seducatori cu piepturile descoperite.

Prezentarea Victoria's Secret de anul acesta va fi transmisa de postul de televiziune CBS, in data de 30 noiembrie 2010.
victoriassecret10_aw2010.jpg
victoriassecret11_aw2010.jpg
victoriassecret12_aw2010.jpg
victoriassecret13_aw2010.jpg
victoriassecret14_aw2010.jpg
victoriassecret15_aw2010.jpg
victoriassecret16_aw2010.jpg
victoriassecret17_aw2010.jpg
victoriassecret18_aw2010.jpg
victoriassecret2_aw2010.jpg
victoriassecret3_aw2010.jpg
victoriassecret4_aw2010.jpg
victoriassecret5_aw2010.jpg
victoriassecret6_aw2010.jpg
victoriassecret7_aw2010.jpg
victoriassecret8_aw2010.jpg
victoriassecret9_aw2010.jpg
victoriassecret_aw2010.jpg
 

Sursa foto: Hepta




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii