Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vivienne Westwood prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Joi, 08 Martie 2012
Vivienne Westwood prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Vivienne Westwood arata cat de benefica e imaginatia fara limita. Vivienne Westwood a dovedit de numeroase ori ca nu duce lipsa de creativitate iar cu aceasta colectie, a ajuns la un nou nivel al imaginatiei.

Un moment de atractie al colectiei este acela in care un manechin defileaza pe o bicicleta, purtand o rochie de seara din pene. Diferite stiluri pentru diferite momente ale zilei, ne sunt prezentate in colectia de toamna-iarna 2012/2013 Vivienne Westwood Golden Label.

Nu ramane decat sa savuram fiecare creatie, deliciul colectiei constand si in faptul ca fiecare tinuta este diferita, Vivienne nefiind adepta uniformizarii.

Lungimile sunt variate: mini, midi si maxi.


Materialele folosite sunt asociate intr-un mod excentric, caracteristic designer-ului. Putem observa ca Westwood a utilizat satin, matase, lana, piele, blana, jerse si bumbac.

Vivienne Westwood iubeste culoarea si nu si-a ascuns niciodata aceasta pasiune. Din contra, in colectiile ei mereu am regasit o paleta de culori extrem de diversificata. In colectia de toamna-iarna, designer-ul a apelat la roz pal, nisipiu, verde mazare, roz, rosu, navy, oranj, gri, bej, violet, alb si negru.

Accesoriile din colectia de toamna-iarna au contat foarte mult in intregirea look-urilor dorite de Westwood. Au fost utilizate elemente ca ciorapi din plasa, cizme cu platforme exagerat de inalte, ochelari de citit, plicuri, cercei candelabru, esarfe din matase sau colanti imprimati.

Vivienne Westwood si-a redat din nou personalitatea vulcanica in colectia de toamna-iarna 2012/2013 iar fashionistele care iubesc stilul excentric si jucaus, vor adora colectia lui Vivienne.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

vi1.jpg
vi10.jpg
vi11.jpg
vi12.jpg
vi13.jpg
vi14.jpg
vi15.jpg
vi16.jpg
vi17.jpg
vi18.jpg
vi19.jpg
vi2.jpg
vi20.jpg
vi21.jpg
vi22.jpg
vi23.jpg
vi24.jpg
vi25.jpg
vi26.jpg
vi27.jpg
vi3.jpg
vi4.jpg
vi5.jpg
vi6.jpg
vi7.jpg
vi8.jpg
vi9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii