Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Young Blood", Poeme de Corina Vladescu Toamna-Iarna 2012/2013

Marti, 28 August 2012
Image“Young Blood”, colectia de toamna-iarna 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu este dedicata tuturor rebelilor, libertinilor si visatorilor. Este o colectie neo-punk-new baroque indulcita de detalii feminine (broderii, volane, transparenta) care se exprima printr-un stylinig eclectic si bogat.

Mixarea culturii romanesti cu cea amerindiana ca si surse de inspiratie a imprimeurilor, texturilor si culorilor contureaza un sezon de reinventare stilistica totala.


Printurile tricourilor sunt realizate manual de mine dupa schite de documentare autentice amerindiene, iar materialele tehno de ultima generatie sunt folosite in combinatii unice (tweeduri/tehno fabrics, tesaturi ikat/quiltinguri manuale, batist de lana/piele).

Chiar daca Poeme de Corina Vladescu este a doua linie a brandului (cea cu preturi accesibile), stilul inconfundabil al Corinei Vladescu - taieturile semnatura, deconstructiile, detaliile originale si prelucrarile inedite ale materialelor, se recunoaste in toate cele 100 de piese care compun colectia.

Colectia “Young Blood” va fi disponibila exclusiv pe shopul online si la showroom-ul Corina Vladescu din Bucuresti.
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Corina Vladescu - toamna/iarna 2009

    Colectia toamna-iarna 2009-2010 a Corinei Vladescu este una dintre preferatele mele in acest sezon rece. Si afirm asta alungand orice intentie de supraestimare a ceea ce mi-a transmis catalogul Corinei pentru aceasta colectie.

  • Corina Vladescu - colectia de toamna-iarna 2010/2011, la preturi promotionale

    Intre 25 si 30 octombrie, colectia Corina Vladescu de toamna-iarna 2010/2011 este disponibila la preturi promotionale, in showroom-ul designerului.

  • Valentino Toamna/Iarna 2012/2013

    Pentru colectia de toamna/iarna 2012/2013 a casei de moda Valentino, cei doi designeri au reusit sa transforme pielea neagra cu aspect mat intr-un material romantic iar dantelei si manecilor de printesa le-au dat un aer cu adevarat indraznet. Formele atemporale, elemente de referinta ale brandului, reprezinta cireasa de pe tort in aceasta colectie. Hainele sunt delicate dar reusesc sa se adapteze ireprosabil tendintelor fiacarui sezon, ramanand fidele adevaratei femei Valentino. Strategia pragmatica a celor doi designeri rezoneaza perfect cu caracteristicile casei de moda, de parca toti ar avea acelasi ADN.

  • Versace Toamna/Iarna 2012/2013

    Uita neoprenul si imprimeurile sirena ale sezonului trecut! Pentru Toamna/Iarna 2012/2013 Versace are propuneri mult mai sumbre.

  • Colectia Ash, Toamna-Iarna 2012-2013

    Colectia Ash pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013 readuce in prim-plan accesoriile cu influente din cultura mexicana, pastrand accentele glam rock, definitorii pentru marca. Incaltamintea ASH ramane si in acest sezon un must have pentru femeile care isi doresc sa se  adapteze diverselor variante ale stilului urban si sa obtina o imagine distinctiva in orice circumstanta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii