Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Zac Posen prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Zac Posen prezinta colectia de primavara-vara 2012Zac Posen s-a declarat intotdeauna fascinat de cultura franceza. Influentele pariziene s-au simtit si in colectia sa de primavara-vara 2012.

Feminintatea femeilor din Franta l-a inspiriat in crearea unei colectii de mare succes, cu multe critici pozitive. Sederea lui la Paris l-a ajutat sa evolueze atat ca designer cat si ca om. Revelatiile avute au fost mai mult decat benefice iar acest lucru se oglindeste in creatiile sale.

Spuneam mai devreme faptul ca Posen a optat pentru feminitate. Au fost prezente rochii de toate lungimile, in toate formele: de la rochii vaporoase, la rochii de cocktail mulate sau rochii in stil office. Deliciul prezentarii consta in rochiile de seara in forma de sirena, tinute ideale pentru nopti cu adevarat speciale.

Un detaliu interesant consta in taieturile cu care Posen s-a jucat, avand taieturi drepte, usor agresive, combinate cu volanase vaporoase si delicate. Silueta feminina este foarte bine evidentiata in aceasta colectie, hainele prezentate fiind genul de haine in care orice femeie ar intoarce capete pe strada sau la o petrecere. Culorile folosite sunt foarte elegante si rafinate: de la albastru lavanda la crem sau nuante intense de rosu.

Detalii ca machiajul si coafura sunt perfect imbinate cu intreaga colectie, Posen alegand un machiaj senzual cu buze rosii iar parul prins intr-un coc elegant, in stilul anilor ’20.

Daca ar fi sa compar colectia lui Zac Posen din sezonul de primavara-vara 2012, as spune ca a fost precum o defilare continua pe covorul rosu, cu rochii parca desprinse din cele mai frumoase povesti. Rochii ce fac orice femeie sa straluceasca precum o diva...

Autor: Patricia Ter

zp-1.jpg
zp-10.jpg
zp-11.jpg
zp-12.jpg
zp-13.jpg
zp-14.jpg
zp-15.jpg
zp-2.jpg
zp-3.jpg
zp-4.jpg
zp-5.jpg
zp-6.jpg
zp-7.jpg
zp-8.jpg
zp-9.jpg
 


Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii