Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Cea mai fericita fata din lume", proiectat la Festivalul de la Cannes

Joi, 30 Aprilie 2009
"Cea mai fericit fat din lume", proiectat la Festivalul de la CannesFilmul "Cea mai fericita fata din lume", debutul in lungmetraj al regizorului Radu Jude, va fi proiectat la Festivalul International de Film de la Cannes, intre 13 si 24 mai, in cadrul unui program paralel al  Agence du Cinéma Indépendant pour sa Diffusion (ACID), potrivit unui comunicat.
ACID (Agence du Cinéma Indépendant pour sa Diffusion) este o asociatie fondata de regizori de film, cu scopul de a promova difuzarea in cinematografe a productiilor de film independente si de a inlesni intalnirea unui film si a autorilor lui cu publicul. Cel mai puternic element al asociatiei este insusi principiul care a stat la baza infiintarii ei: regizorii de film sunt sprijiniti de alți regizori de film.
    
In cadrul Festivalului de la Cannes, ACID va prezenta o selectie de noua lungmetraje europene, printre care se afla si filmul lui Radu Jude. Filmele selecționate in cadrul acestui program, initiat in anul 1994, sunt alese de 20 de regizori de film.
    
ACID a motivat alegerea filmului "Cea mai fericita fata din lume" prin aceea ca "totul pare perfect in film: scenariul, care combina cu abilitate interesul pentru ceea ce urmeaza sa se intample imediat si profunzimea parabolei, foarte pe placul nevoilor noastre de originalitate, de inteligenta si de umor, actorii atat de minunat alesi si dirijati, de o credibilitate ce-ti taie rasuflarea si, in fine, regia care, neavand nicio fisura, dobandeste un soi de gratie. Va fi o mare bucurie sa prezentam acest film plin de talent".
    
Dupa fiecare proiectie va fi organizata o discutie la care vor pariticipa regizorii filmelor selectionate. Programul ACID din cadrul Festivalului de la Cannes atrage atentia directorilor de cinematografe, selectionerilor de festivaluri, distribuitorilor si, nu in ultimul rand, al presei, proiecțiile fiind destinate, de asemenea, si publicului obisnuit.
    
Sprijinul ACID acordat promovarii filmului romanesc, produs de Hi Film Productions, nu se limiteaza doar la proiectia si intalnirile pe care le presupune aceasta la Cannes. Asociatia are un puternic parteneriat cu alte 20 de festivaluri din intreaga lume, unde filmul urmeaza sa fie proiectat.
    
Pana in prezent, "Cea mai fericita fata din lume" a castigat Premiul CICAE (Confédération Internationale des Cinemas d’Art et d’Essai) la Festivalul de la Berlin si Premiul FIPRESCI la Festivalul de la Sofia.
    
"Cea mai fericita fata din lume" va avea premiera in Romania pe 8 mai, in cadrul Festivalului Filmului European, la CinemaPro din Bucuresti, urmand sa intre pe ecranele din toata tara in data de 15 mai.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de Replica Rolex Watches, November 17, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas. Swiss refers to not the nation of manufacture <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.

...
scris de rolex copies for sale, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>http://www.actoverco.com/bvlgari/</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe price</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches online</a> All through history there happen to be quite a few developments in timekeeping gadgets, <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> from sundials and h2o clocks that gave an approximation with the time for you to candle clocks and sand timers that told the consumer when a particular time frame experienced handed.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii