Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Danemarca, cea mai fericita tara din lume

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Danemarca, cea mai fericita tara din lumeDanemarca, marcata de o atmosfera pasnica, de democratie si echitate sociala, este cea mai fericita tara din lume, potrivit unui studiu realizat de un organism finantat de guvernul american, World Values Survey, publicat, in iulie, in Perspectives on Psychological Science si preluat de Reuters.

Zimbabwe, marcata de turbulente sociale si politice, a fost desemnata cea mai nefericita tara, in timp ce Statele Unite s-au situat pe locul al 16-lea in top.
   
La nivel general, lumea este mai fericita decat inainte, potrivit World Values Survey, un studiu realizat anual de o retea globala de cercetatori sociali.
   
Nivelul de fericire a crescut in 2007, fata de anul 1981, in 45 din cele 52 de tari analizate.
   
"Sunt de parere ca exista o stransa corelare intre pace si fericire", a spus Ronald Inglehart, cercetator politic la Universitatea din Michigan, coordonator al studiului.
   
Ingelhart mai spune ca exista o stransa corelare intre fericire si democratie.
   
"Danemarca este cea mai fericita tara din lume, potrivit evaluarilor noastre", a spus Inglehart intr-un comunicat de presa emis de National Science Foundation, care a finantat studiul. "Danemarca este prospera - nu este cea mai bogata tara din lume, dar este prospera", a adaugat acesta.
   
Dupa Danemarca, pe urmatoarele noua locuri din top s-au situat, in ordine, Elvetia, Austria, Islanda, Bahamas, Finlanda, Suedia, Bhutan, Brunei si Canada.
   
Pe locuri superioare in top s-au situat Puerto Rico si Columbia, dar si Irlanda de Nord, Irlanda, Olanda.
   
Inglehart a indicat ca si Statele Unite au o perspectiva buna in ceea ce priveste fericirea, pentru ca tara este dominata de niveluri ridicate de toleranta a sexelor, a grupurilor etnice, a diversitatii sociale si a libertatii politice.
   
Sondajul a avut in vedere doua intrebari simple: "La nivel general, ati spune ca sunteti fericit, mai degraba fericit, nu prea fericit sau nefericit?" si "Luand in considerare toate elementele, cat de satisfacut ati fost de viata dumneavoastra, la nivel general, in ultima vreme?".
   
Danemarca, cea mai fericita tara din lumeLa studiu, publicat in Perspectives on Psychological Science, au participat 350.000 de persoane. "Cel mai important factor determinant al fericirii este nivelul de libertate pe care oamenii il au in viata", a concluzionat Inglehart.


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 15, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> For any even though these knockoff watches largely came from Japan. <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> These watches could look okay, but their Japanese movements, which could be a bit clunky, certainly are a dead giveaway. Count on to pay under $80 for 1 of those.

...
scris de replica tag heuer watchesâ, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> If you're beginning to gather, put aside a budget that you are prepared to commit. <a rel="nofollow" href="http://www.madisoncountyne.com/iwc/">replica iwc watches</a> sale Get just the items that are inside your budget <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> . Although watches are great investments <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>http://www.alpine-air.com/faux.php</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe replica watches sale</a> , you must not overspend. <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc</a> It really is typical to determine extremely costly watches. The more special an item is, the harder they are to discover.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii