Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ecranizarea romanului "Dragostea in vremea holerei", in premiera mondiala la Festivalul de la Rio

Joi, 20 Septembrie 2007

Ecranizarea romanului Ecranizarea romanului lui Gabriel Garcia Marquez "Dragostea in vremea holerei" va fi prezentata in premiera mondiala la Festivalul de film de la Rio de Janeiro, unde va fi proiectat, intr-o sectiune speciala, si filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, potrivit Hollywood Reporter.

Productia New Line "Dragostea in vremea holerei", bazata pe romanul cu acelasi titlu scris de laureatul premiului Nobel Gabriel Garcia Marquez, va fi prezentata in inchiderea Festivalului de la Rio, care se va desfasura in perioada 20 septembrie – 4 octombrie.Filmul "Dragostea in vremea holerei", in regia lui Mike Newell, prezinta o poveste de dragoste infiripata intre trei persoane, care se întinde pe parcursul a 30 de ani. Romanul a fost adaptat pentru marele ecran de Ronald Harwood, castigator al unui premiu Oscar pentru scenariul filmului "Pianistul".

Din distributie fac parte actorul spaniol Javier Bardem, actrita italiana Giovanna Mezzogiorno, actorul columbian John Leguizamo si actorii americani Benjamin Bratt si Liev Schreiber. Festivalul de la Rio de Janeiro se va deschide cu o alta premiera, filmul "Elite Squad", cea mai recenta productie a regizorului brazilian Jose Padilha.

La eveniment vor fi prezentate 300 de filme, din 60 de tari, inclusiv peste 80 de filme prezentate in premiera in America Latina. In competitie au fost selectate 18 lungmetraje si documentare. Festivalul are o sectiune speciala dedicata Chinei, tara oaspete la editia de anul acesta.

Printre filmele prezentate se numara "Curse of the Golden Flower", in regia lui Zhang Yimou. In sectiunea Panorama, dedicata cinematografiei internationale, vor fi prezentate filme favorite la festivalurile din lume de anul acesta precum "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu (Palme d'Or la Cannes), "I'm Not There" de Todd Haynes, "The Darjeeling Limited" de Wes Anderson si "Paranoid Park" de Gus Van Sant.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii