Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Filmul "Cenusa si sange" de Fanny Ardant inchide TIFF 2009

Miercuri, 27 Mai 2009
Filmul "Cenu_ _i sānge" de Fanny Ardant inchide TIFF 2009Filmul "Cenusa si sange", in regia lui Fanny Ardant, va inchide cea de-a opta editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc in perioada 29 mai-7 iunie, la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de organizatorii TIFF, proiectia de gala va avea loc in 7 iunie, la ora 21.00, in Sala Auditorium din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.
    
"Cenusa si sange" spune povestea lui Judith, o femeie care, ani de zile, a refuzat sa se intoarca in tara ei natala. Cu toate acestea, la zece ani dupa ce sotul ei a fost asasinat, ea decide sa renunte la temeri si la secrete si accepta invitatia familiei ei la o nunta. Aceasta intoarcere va redeschide rani vechi si toti cei prezenti vor fi siliti sa se confrunte cu propriile lor trecuturi.
    
Prezentat in Selectia Oficiala a Festivalului de Film de la Cannes din acest an, filmul reprezinta debutul in regie al lui Fanny Ardant, renumita actrita franceza, cunoscuta pentru rolurile avute in peste 60 de productii, relateaza Mediafax.
    
"Cenusa si sange" este o coproductie Franta-Romania-Portugalia, realizata de Alfama Films, Libra Film si Hirsch Productions.
    
Filmarile au avut loc, in marea majoritate, in Transilvania, iar distributia internationala include o importanta prezenta romaneasca: Olga Tudorache, Ion Besoiu, Razvan Vasilescu, Tudor Aaron Istodor, Andrei Finti, Andrei Aradits, Madalina Constantin.
    
"Filmul Cenusa si sange" va marca si inchiderea TIFF Sibiu, care va avea loc in perioada 10 -14 iunie.

Te-ar putea interesa:
  • Primul film regizat de Fanny Ardant, prezentat la Cannes

    "Cendres et sang", filmul cu care debuteaza in regie actrita franceza Fanny Ardant, realizat in coproductie cu casa romaneasca Libra Film, va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes (13 - 24 mai), in cadrul unui program dedicat artistei, relateaza Le Figaro, citand AFP.

  • "Cendres et sang", de Fanny Ardant - premiul al treilea la concursul CNC

    Pelicula de debut a actritei franceze Fanny Ardant, "Cendres et sang", cu Olga Tudorache si Razvan Vasilescu in roluri principale, proiect al casei de productie Libra Film, a castigat premiul al treilea la concursul de scenarii organizat de Centrul National al Cinematografiei (CNC), potrivit MEDIAFAX .

  • TIFF 2010, deschis de filmul "Soul Kitchen"

    Filmul "Soul Kitchen", de Fatih Akin, va deschide editia din acest an a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), care se va desfasura in perioada 28 mai - 6 iunie, la Cluj-Napoca, proiectia urmand sa aiba loc in Piata Unirii din municipiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Filmul "Soul Kitchen", in deschiderea celei de-a noua editii a TIFF

    Filmul "Soul Kitchen", in regia lui Fatih Akin, deschide, vineri, cea de-a noua editie a Festivalului Interantional de Film Transilvania de la Cluj-Napoca, pelicula fiind o comedie bazata pe familie, amor si gastronomie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Filme din cadrul TIFF 2009 vor fi proiectate in Parcul Bazilescu

    Filme care au fost selectionate la Festivalul International de Film Transilvania (29 mai - 7 iunie), precum "Gomorra", de Matteo Garrone, si "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, vor fi proiectate in programul "Sub clar de luna", intre 17 si 26 iulie, in Parcul Bazilescu din Capitala.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii