Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Targul International de Bunuri de Consum 2008

Miercuri, 18 Iunie 2008
Targul International de Bunuri de Consum 2008Masini tunate la ultimele standarde internationale se vor regasi in premiera, in cadrul Targului International de Bunuri de Consum in perioada 18 – 22 iunie 2008, la Centrul Expozitional ROMEXPO.

Conferinta de presa va avea loc pe data de 16.06.2008, la ora 12.00 in sala Brancusi - Complexul Expozitional ROMEXPO. Dl. Catalin Trifu, D-na Camelia Buda si dl. Gratian Sonu vor detalia noutatile acestei editii si vor face o trecere in revista a evenimentelor conexe.

Ajuns la cea de-a 25-a editie, Targul International de Bunuri de Consum isi deschide larg portile pentru a-si primi vizitatorii. TIBCO este targul intregii familii, in cadrul caruia, parintii, copiii, bunicii vor gasi ultimele noutati din domeniul bunurilor de consum: confectii, incaltaminte, produse cosmetice, bijuterii, produse de artizanat, decoratiuni interioare si exterioare, electronice si electrocasnice.

Pentru oricine va trece pragul complexului expozitional, in aceste zile, TIBCO, prin cele peste 200 de firme participante, din 16 tari, va avea cu siguranta multe de oferit: de la cele mai noi si competitive oferte din domeniul bunurilor de consum, cadouri pentru cei dragi, pina la autoturisme si accesorii auto, ce vor putea fi achizitionate la preturi promotionale.

De asemenea, editia din acest an a TIBCO va oferi vizitatorilor si multe surprize in premiera absoluta.

Program de vizitare:

Mi – S: 10.00 – 18.00
D: 10.00 – 16.00

Bilet de intrare: 3 RON. Accesul copiilor este gratuit.


sursa: comunicatedepresa.ro
Te-ar putea interesa:
  • Romania, invitata in 2011 la Targul international de carte LIBER

    Romania va fi in 2011, pentru prima oara, tara invitata la Targul International de carte LIBER de la Madrid, cel mai mare targ de carte din Spania - si de aceea evenimentele pregatite in toamna acestui an de Institutul Cultural Roman din Madrid vor fi constitui prefata anului dedicat culturii romane, concentrandu-se asupra literaturii, a explicat pentru Agerpres directorul adjunct al ICR Madrid, Luminita Marcu.

  • Zilele Brasovului - Targul Mestesugarilor, Targul Florilor si Ulita Vinului

    Zielele Brasovului au inceput, joi, cu Targul Mestesugarilor, Targul Florilor si Ulita Vinului, unde zeci de comercianti i-au tentat pe brasoveni si pe turisti cu produse traditionale, cu flori exotice si vinuri dintre cele mai cautate, transmite corespondentul Mediafax.

  • Targul de cristale de Sf. Nicolae

    Expozitia cu vanzare de podoabe, cristale si geme este organizata de Muzeul National de Geologie, in perioada 3 - 7 decembrie si reuneste peste 20 de expozanti din intreaga tara si strainatate.

  • Targul de Turism al Bucurestiului

    A doua editie la Targului de Turism al Bucurestiului (TTB) se va desfasura intre 9 si 11 mai 2008 in acelasi loc ca si anul trecut –  Parcul Izvor de langa Palatul Parlamentului.

  • Targul Ghidul Miresei

    In perioada 28 – 30 septembrie 2012, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei. Editie de toamna ce va prezenta un concept, care in alte tari provoaca isterie in randul mireselor - rochii de mireasa cu pana la 80% reducere, multe concursuri si surprize pentru vizitatori dar si o serie de premiere in Romania.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii