Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Primul magazin Kariok din Bucuresti

Joi, 08 Mai 2008

Primul magazin Kariok din Bucuresti Un nou magazin cu produse pentru copii apartinand unor marci cu traditie din Germania, Olanda si Austria si-a deschis portile in Bucuresti. Situat in str. Stirbei Voda 158-160, Kariok se adreseaza totodata copiilor si parintilor care isi doresc multa culoare in viata lor.

Obiectivul Steso Group, proprietarul magazinului Kariok este de a oferi clientilor alternativa pentru o copilarie vesela si fericita. "Happy colours. Happy babies. Happy parents" este sloganul magazinului si sintetizeaza dorinta proprietarilor de a se diferentia pe piata bunurilor pentru copii, prin produse foarte colorate si vesele.

Magazinul din Stirbei Voda, inaugurat in aprilie, este primul din seria de magazine pe care Steso Group intentioneaza sa le deschida in Bucuresti si in tara. Planul de dezvoltare cuprinde lansarea magazinului virtual pana in septembrie, deschiderea celui de-al doilea magazin in primavara lui 2009 si a celui de-al treilea pana la sfarsitul lui 2009.

Steso Group a fost infiintata in 2006 si face parte dintr-un grup de firme cu experienta de peste 14 ani in piata de business din Romania. Brandurile care se comercializeaza in magazinul Kariok sunt: Kanz, Lief!, Richter.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-urile: www.kanz.com, www.lieflifestyle.nl, www.richter.at.

Adrese de contact:


Steluta Bigu, actionar Steso Group, tel. 0726/377132, mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Roxana Nicolae, Asistent, tel. 0731/520711, mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii