Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

2008 in showbiz-ul international

Luni, 29 Decembrie 2008
2008 in showbizz-ul internationalDivorturile intens mediatizate, decesele tragice si bebelusii cu nume excentrice au marcat anul 2008 in lumea celebritatilor, iar Britney Spears pare ca si-a revenit, dupa ce a traversat cea mai proasta perioada a carierei si a vietii personale, potrivit MEDIAFAX.

Internata de urgenta intr-o clinica psihiatrica la inceputul lunii ianuarie, cantareata americana parea sa continue evolutia ei descendenta catre un adevarat "infern" profesional si personal, inceputa in 2007.
   
Insa dupa cea de-a doua externare din spital, Spears, care si-a sarbatorit a 27-a zi de nastere la inceputul lunii decembrie, si-a pus ordine in viata, fiind plasata sub curatela tatalui ei. Cantareata americana a lansat un nou material discografic, bine primit de public si de criticii muzicali si se pregateste pentru primul ei turneu mondial din ultimii cinci ani.
   
Luna ianuarie a reprezentat o alta perioada tragica pentru o alta celebritate, actorul australian Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, al carui cadavru a fost descoperit in apartamentul sau din New York, in urma unei supradoze accidentale de medicamente.
   
"Era pe punctul sa atinga statutul de star, iar moartea lui la o varsta atat de tanara reprezinta o pierdere tragica", a declarat compatriotul sau, Mel Gibson. Decesul lui Ledger a facut ca rolul lui "Joker", pe care l-a interpretat in filmul "Cavalerul negru", din seria Batman, sa ajute aceasta pelicula sa doboare toate recordurile de box office, in timpul verii anului 2008.
   
Hollywoodul a spus adio in acest an altor monstri sacri: Paul Newman, decedat la varsta de 83 de ani, Charlton Heston, la varsta de 84 de ani, si Richard Widmark, la varsta de 93 de ani.
   
De asemenea, actorul si dansatorul Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile din filme precum "Dirty Dancing" si "Fantoma mea iubita", a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, dar, conform declaratiilor agentului sau, Annett Wolf , reactioneaza bine la tratament.
   
Dupa ce Britney Spears a devenit o persoana mai discreta, tabloidele au revenit la unul dintre subiectele lor favorite, bebelusii celebritatilor. La acest capitol, nimeni nu a putut sa doboare audienta pe care au avut-o gemenii Angelinei Jolie si ai lui Brad Pitt, nascuti in luna iulie, in sudul Frantei.
   
Dorind sa isi pastreze linistea si sa se ascunda de paparazzi, gata de orice pentru a obtine fotografia bebelusilor, cele doua mari vedete hollywoodiene, de acum parintii unui mic "trib" de sase copii, s-au refugiat intr-un impresionant domeniu din Provence.
   
Ca si sora lor mai mare, Shiloh Nouvel, gemenii cuplului "Brangelina", Knox Leon si Vivienne Marcheline, si-au facut o intrare spectaculoasa in lumea showbizului, iar fotografiile lor s-au vandut pentru suma de 14 milioane de dolari. Intreaga suma a fost donata de parintii lor unor asociatii de caritate.
   
Jolie si Pitt nu au fost singurele staruri care au optat pentru prenume originale pentru copiii lor. Anul 2008 a reprezentat anul venirii pe lume a micutului Bronx Mowgli al cantaretei Ashlee Simpson si al muzicianului Pete Wentz si al lui Zuma Rock, copilul cantaretei Gwen Stefani.
   
"La capitolul «prenume neobisnuite sau chiar bizare ale bebelusilor», putem sa mentionam pe Moxie CrimeFighter, fiica magicianului Penn Jillette, si pe Pilot Inspektor, fiul actorului Jason Lee", a comendat Linda Rosenkrantz, coautoarea unei carti despre prenumele bebelusilor celebritatilor.
   
Ca si in 2007, anul acesta s-au inregistrat multe nasteri in randul vedetelor. Astfel, in ianuarie, actrita australiana Toni Collette, star al filmului "Fiecare se crede normal", a dat nastere unei fetite, care a primit numele de Sage Florence.

De asemenea, Stella McCartney, fiica celebrului Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, a dat nastere celui de-al treilea copil, un baietel care a primit numele de Beckett Robert Lee. Cel de-al treilea copil al Stellei a primit, potrivit traditiei, un nume de bautura, Beck, asa cum s-a intamplat cu fratii sai. Bailey este numele unei creme de whisky, o bautura alcoolica populara in cluburile britanice, in timp ce Miller este numele unei marci de bere.
   
2008 in showbizz-ul internationalIn februarie, cantareata americana Jennifer Lopez a nascut, primii sai copii, gemeni, un baietel si o fetita, care au primit numele de Max si Emme.

Totodata, actrita americana Halle Berry a nascut primul sau copil, o fetita. Berry si-a dorit foarte mult sa devina mama si chiar a declarat, la un moment dat, ca este gata sa adopte daca nu va reusi sa aibe un copil biologic.
   
In aprilie, actrita australiana Cate Blanchett, castigatoare a unui premiu Oscar, a nascut cel de-al treilea copil al sau, un baietel care a primit numele de Ignatius Martin, dupa care, in iunie, actorul american Vin Diesel a devenit tata pentru prima data, dupa ce prietena sa, top modelul Paloma Jimenez, a nascut o fetita. Tot in iunie, Jessica Alba a nascut o fetita, primul sau copil, care a primit numele de Honor Marie Warren.
   
Si actrita australiana Nicole Kidman a nascut, in iulie, in Nashville, statul american Tennessee, o fetita care se numeste Sunday Rose. Acesta este primul copil al cuplului pe care Kidman il formeaza cu cantaretul de muzica country Keith Urban.
   
Sotia actorului american Ethan Hawke, Ryan Shawhughes, a nascut o fetita, in iulie, aceasta fiind al treilea copil al starului filmului "Cercul poetilor disparuti". Tot in iulie s-a nascut Levi Alves, primul copil al actorului american Matthew McConaughey, care a anuntat ca va deveni tata in luna ianuarie, pe site-ul sau de internet.
   
In august, sotia actorului american Matt Damon, Luciana Bozan Barroso, a nascut a doua fetita a cuplului, care a primit numele de Gia Zavala.
   
Celebrul cantaret latino Ricky Martin a devenit tata de baieti gemeni, nascuti de o mama surogat, artistul anuntand cu aceasta ocazie ca se va retrage o perioada de pe scena muzicala pentru a se ocupa de cresterea bebelusilor.
   
Actrita americana Gillian Anderson, celebra pentru rolul ei din serialul de televiziune de succes "Dosarele X", a nascut cel de-al treilea copil al sau, un baietel care a primit numele de Felix.
In decembrie, actrita australiana Naomi Watts a nascut un baietel, la New York, acesta fiind al doilea copil al sau cu actorul si regizorul Liev Schreiber.
   
Multe cupluri de vedete s-au casatorit in 2008, unele dintre ele facand-o intr-o maniera foarte discreta. Printre acestea se numara cel format din cantareata Beyonce si starul rapp Jay-Z, actorii Scarlett Johansson si Ryan Reynolds, cantareata Mariah Carey si Nick Cannon, dar si sportivii Greg Normal si Chris Evert.
   
De asemenea, in februarie, a fost oficiata casatoria presedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni, la Palatul Elysee. Sarkozy, in varsta de 53 de ani, a divortat in octombrie 2007 de Cecilia Ciganer-Albeniz, dupa 11 ani de casatorie. Incepand din decembrie, el s-a afisat alaturi de Carla Bruni, in varsta de 40 de ani, cantareata si fost model.
   
Alte cupluri au recurs la serviciile avocatilor lor, pentru negocierea clauzelor de divort.
   
2008 in showbizz-ul internationalCea mai mediatizata despartire a fost cea dintre Madonna si regizorul britanic Guy Ritchie.

In iulie, cu o luna inainte de implinirea varstei de 50 de ani, celebra cantareata americana a dezmintit, fapt neobisnuit in trecutul artistei, faptul ca ar avea o legatura cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez.

Divortul dintre Madonna si Ritchie a fost pronuntat la sfarsitul anului 2008.
   
La fel ca Madonna, si Mickael Jackson a sarbatorit in 2008 implinirea varstei de 50 de ani. Spre deosebire de Britney Spears, Jackson nu a reusit sa isi puna cariera muzicala pe o pista ascendenta. El a fost dat in judecata recent de printul Bahrainului pentru neonorarea unui contract, acesta din urma cerand daune de 5,5 milioane de euro. O intelegere intre cele doua parti a fost semnata, in extremis, la sfarsitul lunii noiembrie.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii