Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Amy Winehouse isi lanseaza un nou album in 2010

Luni, 12 Octombrie 2009
Amy Winehouse isi lanseaza un nou album in 2010Cantareata britanica Amy Winehouse isi va lansa urmatorul material discografic, al treilea, in 2010, potrivit reprezentantilor casei de discuri Island, informeaza bbc.co.uk.

"Am ascultat cateva cantece demo care m-au entuziasmat", a declarat Darcus Beese, unul dintre directorii casei de discuri Island, cu care artista britanica colaboreaza. "Sa speram ca anul viitor vom putea lansa intregul album", a adaugat acesta.

Acelasi Darcus Beese sustine ca Amy Winehouse compune si inregistreaza cu multa "frenezie" in perioada actuala, informeaza Mediafax .

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vandut in peste 10 milioane de copii si premiat cu cinci Grammy, a fost lansat in urma cu peste trei ani.

Insa dupa lansarea lui, Amy Winehouse a avut de infruntat numeroase probleme de sanatate si s-a luptat cu dependenta de droguri si de alcool. Concertele ei de revenire pe scena, programate in luna mai, au fost anulate.

Amy Winehouse a compus si inregistrat piesele pentru noul album impreuna cu producatorul muzical Salaam Remi, cu care a colaborat si la "Back To Black", in timp ce se afla pe insula St. Lucia din Caraibe, la inceputul acestui an.

Recent, Salaam Remi declara ca a finalizat "cam patru cantece" impreuna cu Amy Winehouse. Lucian Grange, directorul Universal Music Group, care detine casa de discuri Island, declara si el recent ca noul material discografic al artistei britanice suna "senzational".

Amy Winehouse va reveni pe micile ecrane din Marea Britanie, sambata, cand va fi backing vocals pentru fina ei, Dionne Bromfield, in timpul emisiunii "Strictly Come Dancing", difuzata de postul BBC One.

Dionne Bromfield este primul artist care a semnat un contract cu casa de discuri Lioness, infiintata de Amy Winehouse ca o filiala a casei Island. Albumul finei lui Amy Winehouse, in varsta de 13 ani, va fi lansat luni in Marea Britanie.

In ultimii trei ani, Winehouse, in varsta de 26 de ani, a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decat pentru muzica sa. Cantareata cu o voce exceptionala este cunoscuta pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinta de automutilare, anorexie si bulimie. Amy Winehouse a efectuat cateva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.




Te-ar putea interesa:
  • Amy Winehouse va inregistra al treilea album

    Cantareata britanica Amy Winehouse se intoarce in Miami pentru a finaliza inregistrarile pentru cel de-al treilea album din cariera, la peste doi ani dupa prima ei vizita in orasul american, cand s-a casatorit cu Blake Fielder-Civil, informeaza thesun.co.uk.

  • Amy Winehouse va inregistra un nou album in Marea Britanie

    Cantareata britanica Amy Winehouse s-a intors la Londra pentru a inregistra un nou album, dupa o vacanta prelungita pe insula St. Lucia din Caraibe, unde a petrecut primele sase luni ale anului, informeaza thesun.co.uk.

  • Amy Winehouse pregateste un nou album pentru ianuarie 2011

    Cantareata britanica Amy Winehouse, ale carei probleme legate de consumul de droguri si alcool sunt relatate pe larg de tabloidele britanice, a declarat intr-un interviu publicat joi ca noul ei album va fi lansat cel mai tarziu in ianuarie 2011, informeaza AFP.

  • OCS lanseaza un nou album pe 3 aprilie

    Trupa OCS (Omul cu Sobolani) lanseaza, pe 3 aprilie, intr-un club din Bucuresti, un nou album, intitulat "Dansam legati la ochi cu spatele la zid", se arata pe site-ul oficial al formatiei.

  • Paris Hilton lanseaza un nou album

    Paris Hilton a anuntat oficial finalizarea noului ei album, desi deocamdata nu stie care va fi producatorul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii