Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Beyonce, cea mai bine imbracata femeie a anului 2007

Joi, 13 Septembrie 2007

Beyonce, cea mai bine imbracata femeie a anului 2007 Cantareata americana de R&B Beyonce a primit din partea prestigioasei reviste People titlul de cea mai bine imbracata celebritate pe 2007, in timp ce Britney Spears a primit premiul pentru cel mai socant moment din moda, dupa ce s-a ras singura pe cap la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Anul trecut, revista People a facut o exceptie de la regula si a realizat topul celor mai bine imbracate vedete pe baza voturilor cititorilor. Astfel, starul din serialul de televiziune "Prietenii tai", Jennifer Aniston, a primit titlul de cea mai bine imbracata celebritate, cu 54% din voturile cititorilor. Anul acesta, publicatia People nu a mai cerut parerea cititorilor, in schimb, editorii au realizat o lista a celor mai stilate vedete, fara a face un clasament.


Topurile celor mai bine si celor mai prost imbracate celebritati pe 2007, realizate de People, vor aparea in editia de vineri a publicatiei americane si includ numeroase staruri hollywoodiene alese pe baza gusturilor lor in materie de modă si stil. Beyonce, in varsta de 26 de ani, a fost supranumita "The Showstopper/ Cea uimitoare", in timp ce actrita Cameron Diaz a fost supranumită "The Legs/ Cele mai frumoase picioare", iar actrita Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise, a primit numele de "The Classic/ Simbolul stilului clasic".


Beyonce, cea mai bine imbracata femeie a anului 2007"Beyonce arata uimitor de fiecare data cand iese in public", a declarat editorul revistei People, Cynthia Sanz. "Îi place sa-si arate rotunjimile si este stralucitoare", a adaugat aceasta. Beyonce si-a lansat impreuna cu mama sa, stilista Tina Knowles, propria linie de moda, "House of Dereon", care imbina influentele hip hop cu cele feminine, precum matasea sau dantela.

In aceeasi lista a celor mai bine imbracate celebritati feminine au mai fost incluse actritele Penelope Cruz, Jessica Biel, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Ali Larter si cantareata Gwen Stefani.

Anul trecut, in topul celor mai bine imbracati barbati, cantaretul Justin Timberlake a fost numit "The Trendiest"/"Cel care urmeaza cel mai fidel tendintele", iar fotbalistul britanic David Beckham a primit titlul de celebritatea care arata cel mai bine in "jeansi si jacheta". Anul acesta, Beckham a fost inclus din nou pe lista, alaturi de actorii Terrence Howard, Johnny Depp, Brad Pitt si George Clooney. Editorii revistei au realizat si o lista a celor mai prost imbracate celebritati ale anului 2007.

Decizia cantaretei americane Britney Spears de a se rade pe cap dupa o repriza de petreceri condimentate cu alcool si o internare esuată intr-o clinica de dezintoxicare, in urma destramarii mariajului sau, i-a adus acesteia premiul pentru cel mai socant moment din moda al anului 2007.

Premiul vine la doar cateva zile dupa ce fosta "printesa a muzicii pop", care incearca sa se impuna din nou in industria muzicala, a atras o multime de critici negative cu prestatia sa de la gala premiilor MTV Video Music, unde tinuta ei a semanat cu cea a unei dansatoare de striptease si unde abia s-a miscat pe scena. "A avut un an foarte prost, s-a ras in cap si a facut alegeri proaste in materie de moda - peruci, palarii", a declarat Sanz. Pe aceeasi lista a rusinii au mai fost inclusi participantul la emisiunea de televiziune "American Idol", echivalentul american al "Megastar", cantaretul Sanjaya, care a abordat o coafura cu creasta inalta, si Cameron Diaz, care a jignit peruanii pentru ca a purtat o geantă pe care era imprimat un slogan al presedintelui comunist chinez Mao Zedong.

People a realizat o sectiune speciala "British Accent/ Accent britanic", dedicata celebritatilor britanice care au asaltat America. Pe aceasta lista au fost incluse Victoria Beckham, top modelul Kate Moss, cantareata Lily Allen, fosta iubita a printului William al Marii Britanii, Kate Middleton, si actrita Emma Watson. "A fost un an mare pentru britanici, cu foarte multe influente aduse de cei care s-au impus", a spus Sanz. "Nu te poti abtine sa nu te uiti la ceea ce fac si poarta sotii Beckham, dar te întrebi de ce faci acest lucru", a adaugat editorul People.

sursa: www.mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
Mesaje (8) »
...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

As iubi vantul, dar el mereu fuge, as iubi fulgerul, dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine, dar...Tu MA VEI IUBI ???? :) :) :) :) :)

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

pulasuge pula

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

Nici o problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel de cunostinte la care a fost creata. (Albert Einstein)

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

Daca Dumnezeu nu ar exista, ar fi necesar sa-l inventam. (Voltaire (1694 - 1778))

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

Fluturii traiesc doar o zi pe pamant. As vrea sa ma fi nascut fluture sa petrec aceea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor si sa ma inalt la cer, sa le spun si celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul, in baratele tale. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

Intr-o seara am trimis un inger sa te pazeasca,dar dupa un timp s-a intor si mi-a spus ca un inger nu poate pazi alt inger. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

...
scris de andreuta deea dea beia beia, December 06, 2007

Regulile elevilor:
Elevul nu copiaza, el se documenteaza. Elevul nu citeste bilete, se informeaza.
Elevul nu este neatent la ore, ci studiaza mediul inconjurator.
Elevul nu greseste, el isi pune la incercare profesorul.
Elevul nu chiuleste, e nevoie de el in alta parte.
Elevul nu fumeaza, el isi caleste plamanii.
Elevul nu doarme, ci reflecteaza. Elevul nu vorbeste, el gandeste cu voce tare.
Elevul nu mesteca guma, el isi intareste dantura.
Elevul nu injura, se descarca.
Elevul iubeste scoala, dar in timpul vacantei. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii