Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Beyonce este femeia anului 2009

Miercuri, 26 August 2009
Beyonce este femeia anuluiCantareata R&B Beyonce a primit titlul de "femeia anului" din partea revistei muzicale americane Billboard, care a motivat alegerea prin faptul ca artista "a inspirat industria muzicala cu succesul sau", informeaza bbc.co.uk.

Cel mai recent album al lui Beyonce, "I Am... Sasha Fierce", lansat in 2008, s-a situat pe primul loc in topurile americane, pentru mai multe saptamani, iar o parte din piesele de pe acest material discografic, precum "If I Were a Boy" si "Single Ladies (Put a Ring on It), au devenit hituri.

Beyonce a primit nominalizarea revistei Billboard si pentru influenta sa asupra culturii pop, dar si pentru operele sale de caritate.

Printre celebritatile care au primit din partea Billboard titlul de "femeia anului" in anii trecuti se numara cantareata R&B Ciara si vedeta muzicii country Reba McEntire.

Beyonce va primi acest premiu in cadrul unei gale, care va avea loc la New York, pe 2 octombrie.

"Beyonce este o femeie foarte premiata si foarte talentata, care reuneste, in mod clar, calitatile de excelenta si reusita pentru care a fost creat premiul. Ea a inspirat femeile din toata lumea cu stilul sau unic si cu reusita in afaceri", a declarat Bill Werde, director editorial al publicatiei Billboard.

Cantareata urmeaza sa sustina un concert la competitia de Formula 1 din Singapore, luna viitoare. De asemenea, Beyonce este nominalizata la noua MTV Music Video Awards, care vor fi decernate pe 13 septembrie.

Beyonce, in varsta de 27 de ani, care este casatorita cu starul rap Jay-Z, se afla intr-un punct culminant al carierei sale. In ultimii patru ani, cantareata, castigatoare a sapte premii Grammy, a fost implicata si in productii cinematografice. In decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", in care ea a jucat alaturi de actorii Eddie Murphy si Jamie Foxx si pentru care a obtinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. Saptamana trecuta, a fost lansat pe marile ecrane din America de Nord un nou film in care joaca Beyonce - "Obsessed".


Te-ar putea interesa:
  • Beyonce, premiata ca "Femeia anului"

    Beyonce a fost desemnata castigatoarea prestigiosului premiu "Femeia anului / Woman of the Year", acordat de revista Billboard, in cadrul unei gale organizate la New York, la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza femalefirst.co.uk.

  • Fergie este considerata femeia anului

    Fergie, solista grupului Black Eyed Peas, a fost desemnata femeia anului de revista Billboard si va primi acest premiu in cadrul unei gale ce va fi organizata la New York, pe 2 decembrie, la doua zile dupa lansarea in magazine a noului album al grupului american, informeaza Reuters.

  • Charlize Theron este femeia anului

    Actrita Charlize Theron va primi premiul Hasty Pudding pentru femeia anului din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiaza un obicei datand din secolul al XVIII-lea, informeaza bbc.co.uk. 

  • Renee Zellweger a fost numita femeia anului

    Actrita Renee Zellweger a primit, joi, premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiaza un obicei datand din secolul al XVIII-lea, informeaza telegraph.co.uk.

  • Anne Hathaway va primi titlul de femeia anului

    Actrita Anne Hathaway va primi, in luna februarie, premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiaza un obicei datand din secolul al XVIII-lea, informeaza femalefirst.co.uk.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii