Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011

Joi, 17 Noiembrie 2011
Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011Bradley Cooper este diabolic de frumos, extrem de inteligent si plin de talent, asa ca de ce n-ar fi incoronat cel mai sexy barbat al anului 2011, de catre revista People?

Cand vedeta de 36 de ani a aflat ca a ajuns pe lista barbatilor de elita realizata de revista People, alaturi de castigatorul de anul trecut Ryan Reynolds, si nume precum Brad Pitt si George Clooney, prima sa reactie n-a fost cea la care s-ar astepta majoritatea lumii.


“Mama va fi atat de fericita”, s-a gandit Cooper. Sa adaugam si familist pe lista lunga de trasaturi adorabile.

Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011

Bineinteles ca in spatele oricarui barbat care a ajuns pe lista People exista o femeie care il sustine. In cazul lui Cooper, este vorba despre mama sa, Gloria.

Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011

Desi, starul din Hangover a fost zarit cu Jennifer Lopez saptamana trecuta, fermecatorul cu ochi albastri declara in interviul din revista People ca este foarte singur si ca nu se considera nici afemeiat, nici sex simbol in ciuda parerii generale.

Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011

El spune: “Daca esti burlac si se intampla sa lucrezi in industrie, esti imediat catalogat afemeiat. Dar chiar nu ma vad in aceasta ipostaza”.

Autor: Noemi Szoke

 

Te-ar putea interesa:
  • Cele mai sexy roluri ale lui Bradley Cooper

    Bradley Cooper este cel mai sexy barbat al anului 2011, conform revistei People, iar noi sustinem pe deplin aceasta decizie. Actorul a aparut in numeroase roluri sexy de-a lungul anilor, si desi suntem impresioante de capacitatile sale de actor, trebuie sa recunoastem ca am fost hipnotizate de ochii sai albastri (si momentele ocazionale fara camasa).

  • Afla pe cine considera Bradley Cooper sexy

    Bradley Cooper, cel care a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, anul acesta, a marturisit ca nu simte ca a castigat pe merit acest titlu, considerandu-l pe colegul de platou, Ryan Gosling mult mai demn de acest titlu.

  • Jennifer Aniston s-a impacat cu Bradley Cooper

    Jennifer Aniston si Bradley Cooper incearca sa mai acorde o a doua sansa relatiei lor, la cateva saptamani dupa ce actorul s-a despartit de Renee Zellweger.

  • Bradley Cooper nu este atras de retelele sociale

    Actorul Bradley Cooper refuza sa isi faca un cont pe vreo retea sociala, deoarece nu vrea sa dezvaluie prea multe detalii referitoare la viata lui personala. El crede ca, daca fanii lui ar sti prea multe despre el, nu s-ar mai putea bucura de filmele in care acesta joaca.

  • Bradley Cooper exclude posibilitatea unui A-Team 2

    Actorul Bradley Cooper a spus ca nu va mai exista un alt film A-Team, deoarece nu crede ca ar fi destul interes din partea publicului.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii