Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Catrinel Menghia se marita in 2008

Luni, 10 Septembrie 2007

Catrinel Menghia se marita in 2008 Fotomodelul Catrinel Menghia si omul de afaceri, Massimo Brambati au o relatie de cativa ani. Desi s-au spus multe, cei doi se iubesc si se respecta mai mult ca in prima zi. 


La cateva luni, dupa ce bogatasul italian a intalnit-o pe Catrinel, si simtind ca focoasa romanca este jumatatea lui, Massimo a prezentat-o parintilor sai. Cei doi indragostiti s-au mutat in casa noua, iar la anul se preconizeaza ca vor face o nunta ca-n povesti.




Catrinel Menghia se marita in 2008Italianul Massimo Brambati este indragostit pana peste urechi de frumoasa romanca. Anul acesta, i-a oferit de ziua ei, o calatorie exotica pe o insula indepartata. Romanticul Massimo a pregatit totul pana la ultimul detaliu. Astfel, in apartament au asteptat-o buchete imense de orhidee si trandafiri, si multe fructe proaspete, asezate in fiecare coltisor.

Catrinel Menghia si-a luat rolul de sotie, in serios. Frumoasa romanca isi asteapta sotul cu nelipsitele paste italienesti, gatite chiar de ea. Catrinel Menghia si italianul Massimo Brambati vor face cununia religioasa in 2008.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de vizitator, September 30, 2007

merita.ca prea e frumoasa.


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii