Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colin Farrell nu mai vroia sa fie actor in 2004

Luni, 03 Ianuarie 2011
Colin Farrell nu mai vroia sa fie actor în 2004
Foto: Hepta
Colin Farrell
a declarat ca a fost aproape sa renunte la actorie, in 2004, ca urmare a cronicilor negative pentru filmul "Alexandru cel Mare", informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul irlandez a spus ca, dupa ce au aparut cronicile negative la filmul in care a jucat alaturi de Angelina Jolie, a inceput sa se indoiasca de calitatile sale ca actor.

"A fost greu, va spun. Dar acum nu o sa imi cer scuze pentru modul in care acest lucru m-a afectat emotional si psihologic", a spus el. "Voiam sa renunt la actorie. Nu puteam nici macar sa ma duc sa cumpar tigari fara sa simt nevoia de a-mi cere scuze vanzatorului, in caz ca vazuse chestia aia", a spus Farell.

Starul a continuat sa joace in filme, dar a marturisit ca viata sa de petrecaret i-a facut probleme si l-a facut sa se simta jenat de comportamentul sau pe platourile filmului "Miami Vice", informeaza Mediafax .

"M-am simtit ca un rahat atunci. Era pur si simplu prima data cand nu puteam sa intreb pe nimeni de langa mine: Am intarziat la serviciu? Am avut zile in care nu am aparut pe platou? Am ratat targeturile?. Pentru ca raspunsurile ar fi fost: da, da si da", a spus Colin Farrell pentru Daily Mirror.

Imediat dupa filmari, Colin Farrell, care nu a mai consumat alcool de doi ani, s-a internat la dezintoxicare. "Imi pierdusem increderea ca ma pot schimba singur", a spus el.

Irlandezul Colin Farrell si-a castigat celebritatea dupa ce a jucat intr-o serie de productii hollywoodiene cu succes de casa, precum "Tinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonica/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elita" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) si "In Bruges" (2008).


Te-ar putea interesa:
  • Colin Farrell va avea un al doilea copil

    Iubita lui Colin Farrell, modelul polonez Alicja Bachleda, cu care actorul irlandez are o relatie de la inceputul anului, este insarcinata, potrivit unor fotografii realizate acesteia, duminica, in aeroportul din Los Angeles, informeaza femalefirst.co.uk.

  • Colin Farrell si Alicja Bachleda nu mai sunt impreuna

    Actorul Colin Farrell s-a despartit de Alicja Bachleda, mama celui de-al doilea fiu al sau, Henry, dupa o relatie de un an, potrivit dailymail.co.uk.

  • Rihanna se simte atrasa de actorul Colin Farrell

    Cantareata Rihanna si actorul irlandez Colin Farrell au schimbat multe sms-uri "fierbinti", dupa ce s-au cunoscut, cu putin timp inainte de Craciun, cu ocazia filmarilor pentru o emisiune de televiziune din Marea Britanie, informeaza contactmusic.com.

  • Iubita lui Colin Farrell isi doreste sa ii devina sotie

    Iubita insarcinata a lui Colin Farrell, Alicja Bachleda, vrea sa se casatoreasca cu actorul irlandez inainte de nasterea copilului lor, din cauza convingerilor religioase stricte din familia tinerei de origine poloneza, informeaza femalefirst.co.uk.

  • Halle Berry si Colin Farrell vor prezenta gala Globurilor de Aur din 2010

    Actorii Halle Berry, Colin Farrell si Matthew Fox se vor numara printre personalitatile invitate sa prezinte cea de-a 67-a gala a Globurilor de Aur, au anuntat reprezentantii Hollywood Foreign Press Association, care decerneaza prestigioasele premii, informeaza accesshollywood.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii