Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cristiano Ronaldo este cel mai frumos de la Euro 2008

Marti, 10 Iunie 2008
Cristiano Ronaldo este cel mai frumos de la Euro 2008Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai frumos fotbalist de la Euro-2008, in urma unui sondaj realizat pe un esantion de 12.000 de femei din 12 tari europene, informeaza AFP.

Potrivit sondajului, fotbalistul legitimat la Manchester United a castigat acest titlu onorific, cu 9 la suta dintre voturi, datorita fizicului sau, dar si talentului aratat pe teren. Cele mai multe fane ale portughezului provin din Italia, Germania si Suedia.
   
Locul doi in acest clasament a fost ocupat de francezul Thierry Henry, urmat, la egalitate, de italianul Fabio Cannavaro si de suedezul Freddie Ljungberg, cu 4 la suta din voturi.
   
Germanul Michael Ballack, italianul Luca Toni si portarul spaniol Iker Casillas au obtinut 3 la suta din voturi.


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Cristiano Ronaldo ar fi putut fi jucator de tenis de masa

    Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va lansa, joi, o carte autobiografica, intitulata Momentos (Momente), in care dezvaluie ca iubeste sa joace tenis de masa, ca isi adora mama si ca ii place sa-i faca fericiti pe cei din jurul sau, informeaza cotidianul Marca.

  • Ronaldo este din nou tata

    Atacantul brazilian Ronaldo, transferat de curand la echipa Corinthians, a devenit tata pentru a doua oara, logodnica sa Maria Beatriz Anthony nascand la Rio de Janeiro o fetita de trei kilograme si 49,5 centimetri, a anuntat, sambata, agentia Sports, citata de MEDIAFAX.

  • Matt Damon este cel mai frumos barbat

    Anul 2007 se apropie cu pasi repezi de final, iar marile tabloide au si inceput realizarea a numeroase topuri, analize, departajari. Una dintre publicatiile de gen de peste Ocean, revista "People", a realizat recent un top al celor mai frumosi barbati ai lumii in anul 2007.

  • Ronaldo va fi tata pentru a doua oara

    Logodnica atacantului echipei AC Milan, Ronaldo, Maria Beatriz Anthony, este insarcinata in luna a treia, iar ecografia a aratat ca cei doi vor avea o fetita, a anuntat, miercuri, publicatia braziliana Extra, citata de agentia Sports. 

  • Ronaldo va juca rolul unui spargator de banci

    Fostul international brazilian Ronaldo va debuta in cinema in rolul unui spargator de banci, intr-o comedie romantica in care va mai juca actrita braziliana Juliana Paes, informeaza cotidianul El Mundo Deportivo.

Mesaje (1) »
...
scris de crystyna, June 20, 2008

cristiano ronaldo e cel mai frumos si bun fotbalist din lume,nu numai de la euro...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii