Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gala Premiilor TV Mania 2008

Miercuri, 10 Decembrie 2008
Gala Premiilor TV Mania 2008Vedeta Pro TV Andreea Esca a primit Premiul pentru excelenta in televiziune, in timp ce "Stirile Pro TV" a fost desemnata "cea mai buna emisiune de stiri", la editia din 2008 a Galei Premiilor TV Mania, organizata marti seara, in Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR), informeaza MEDIAFAX.

Cea de-a opta editie a Premiilor TV Mania, care a sarbatorit implinirea a zece ani de la aparitia ghidului TV Mania, a adunat la MNAR cele mai cunoscute persoane din televiziunile romanesti, dar si artisti.
   
Gala de premiere, ai carei amfitrioni au fost actorii Marius Florea Vizante si Marius Bodochi, a debutat cu acordarea a 10 premii de excelenta in televiziune unor personalitati care au influentat istoria acestui domeniu in Romania in ultimii 10 ani.
   
Astfel, Andreea Esca, Robert Turcescu, Andreea Marin Banica, Teo, Mircea Radu, Florin Calinescu, Mihaela Radulescu, Carcotasii, dar si grupurile de divertisment Vacanta Mare si Divertis au primit trofee si diplome pentru activitatea lor in domeniul televiziunii. Aceste vedete au fost si protagonistele a 10 coperti ale ghidului TV Mania, la numarul din 8 septembrie.
   
"Va multumesc foarte mult pentru acest premiu care este extraordinar (...) Multumesc cititorilor TV Mania si telespectatorilor nostri. Multumesc tuturor celor care exista in echipa noastra, a Pro TV, si sa ma scuzati ca sunt asa de plictisitoare si stau la un singur post, dar imi place", a spus Andreea Esca, in aplauzele audientei.
   
Pe de alta parte, Andreea Marin Banica a dedicat premiul primit fetitei sale. "Premiul meu de excelenta este acum acasa si implineste un anisor, este fiica mea. Ii dedic acest premiu", a spus Andreea Marin Banica.
   
"Multumesc. Este genul acela de premiu care te face sa te gandesti "La naiba, am imbatranit" (...) Dar cred ca mai am cate ceva de spus", a declarat razand Mihaela Radulescu, care a venit la Gala Premiilor TV Mania insotita de Dani Otil.
   
Totodata, TV Mania a decernat premii si pentru cea mai buna emisiune de stiri, cel mai bun realizator de talk-show, cel mai bun reality-show, cel mai bun comentator sportiv, cea mai buna emisiune de divertisment, cel mai bun serial dramatic romanesc, cel mai bun serial de comedie romanesc, cel mai reusit transfer, cel mai sexi star TV si cea mai sexi vedeta TV.
   
Astfel, premiul pentru "cea mai buna emisiune de stiri" a revenit "Stirilor Pro TV" (Pro TV, 19.00). La aceeasi categorie au mai fost nominalizate programele "Observator" (Antena 1, 19.00), "Realitatea de la 18.00" (Realitatea TV, 18.00), "Stiri" (Antena 3, 21.00).
   
"Nu numai mie imi pare bine ca lucrez la stiri. Exista foarte multi oameni carora le place sa faca acest lucru. Ne pare bine ca in fiecare an castigam inimile telespectatorilor", a spus Andreea Esca, cea care a ridicat trofeul TV Mania.
   
Totodata, "Dansez pentru tine" (Pro TV) a fost desemnata "cea mai buna emisiune de divertisment". La aceeasi categorie au concurat si emisiunile "Te pui cu blondele?" (Antena 1), "O data-n viata" (TVR 1) si "Megastar" (Prima TV).
   
Premiul a fost ridicat de Stefan Banica Jr., unul dintre prezentatorii emisiunii "Dansez pentru tine". "Este al treilea an consecutiv cand "Dansez pentru tine" ia acest premiu (...) Daca dupa trei ani oamenii voteaza din nou aceeasi emisiune, inseamna ca este foarte buna", a spus Stefan Banica Jr., facand referire la o replica a tatalui sau: "Succes e usor sa ai, e mai greu sa-l mentii".
   
"Acolo (la "Dansez pentru tine", n.r) chiar este o echipa care face treaba. Pentru mine, ca actor, este o bucurie sa pot participa la o asemenea emisiune (...). E o utopie sa credem ca toata lumea trebuie sa te placa, dar, daca facem un calcul si suntem pe plus, inseamna ca suntem pe drumul cel bun", a spus Banica Jr., care a dedicat premiul echipei de la "Dansez pentru tine".
   
Stefan Banica Jr. (Pro TV) a fost desemnat si "cel mai sexi star TV". La aceeasi categorie au fost nominalizati si Victor Slav (Pro TV), Smiley (Pro TV) si Denis Stefan (Acasa TV).
   
Premiul pentru "cel mai bun serial dramatic romanesc" a fost acordat telenovelei "Inima de tigan" (Acasa TV). Serialul de pe postul Acasa TV a fost preferat de cititorii TV Mania serialelor "Serviciul Omoruri" (TVR 1), "17" (Prima TV), "Clanu' Spranceana" (Antena 1).
   
"Vreau sa le multumim foarte mult cititorilor TV Mania pentru apreciere si echipei cu care lucram, care este cea mai tare", a spus actrita Carmen Tanase, care a ridicat premiul. Ea a fost insotita de o parte din actorii din telenovela "Inima de tigan", printre care Ioana Ginghina, Denis Stefan si Gheorghe Visu.
   
Premiul pentru "cel mai reusit transfer" a fost primit de Razvan si Dani, care au parasit National TV pentru Antena 1, unde realizeaza emisiunea de dimineata. La aceeasi categorie, cei doi i-au avut drept contracandidati pe Adelin Petrisor (Realitatea TV), Radu Naum (Gsp TV, Antena 1) si Emil Gradinescu (Gsp TV).
   
"Noi, cand am plecat de la Resita, am zis "Noi fie ne imbogatim, fie luam un premiu la TV Mania"", a spus razand Razvan.
   
"Cel mai bun comentator sportiv" a fost desemnat Radu Naum (Gsp TV). El a concurat la aceasta categorie cu Emanuel Terzian (Sport.ro), Radu Banciu (Eurosport, Sport.ro) si Emil Gradinescu (Gsp TV).
   
Premiul pentru "cel mai bun serial de comedie" a fost obtinut de "Mondenii" (Prima TV). La aceeasi categorie au mai fost nominalizate emisiunile "Nimeni nu-i perfect" (Prima TV), "Razboiul sexelor" (Acasa TV), "Trasniti din NATO" (Prima TV).
   
"Cel mai bun realizator de talk-show" in viziunea cititorilor TV Mania este Radu Moraru ("Nasul", B1). La aceeasi categorie au mai concurat Razvan Dumitrescu ("Realitatea zilei", Realitatea TV), Dan Capatos ("Un show pacatos", Antena 1) si Mihai Gadea ("Sinteza zilei", Antena 3).
   
Premiul pentru "cel mai bun reality-show" a fost obtinut de emisiunea "SuperNanny" (Prima TV). La aceeasi categorie au concurat si "Tradati in dragoste" (Prima TV), "Nora pentru mama" (Kanal D) si "Test de fidelitate" (Antena 1).
   
"Cea mai sexi vedeta TV" a fost desemnata Simona Patruleasa (Antena 1). La aceeasi categorie au fost nominalizate si Andreea Raicu (Prima TV), Andreea Mantea (Antena 1) si Laura Cosoi (Pro TV).
   
Premiul "Cristian Topescu" a fost acordat chiar de comentatorul sportiv, care i-a decernat distinctia lui Cristian Mandru.
   
Castigatorii Premiilor TV Mania au fost alesi in urma voturilor cititorilor revistei, care au putut participa la concurs prin taloane sau sms-uri. Concursul a debutat pe 15 septembrie si s-a desfasurat pe parcursul a 10 saptamani. Fiecare categorie premiata a avut cate patru nominalizati. Nominalizarile au fost facute de TV Mania si de zece jurnalisti de media din presa centrala.
   
Evenimentul in cadrul caruia au fost acordate premiile a fost regizat de Gelu Colceag, pe un scenariu de Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Dan Teodorescu a sustinut, la randul lui, momentele muzicale ale serii.
   
Ghidul TV Mania este publicat de Ringier Romania. Grupul elvetian Ringier a intrat pe piata romaneasca in 1992, iar de atunci a devenit cea mai mare companie straina de publishing din Romania. Din portofoliul sau fac parte titluri precum Capital (saptamanal de business), Compact (cotidian gratuit de Bucuresti), Evenimentul Zilei (reference), Libertatea (tabloid) si revistele Bolero, Libertatea pentru femei, Unica, Bravo si BravoGIRL.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii