Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Katie Holmes, cel mai stilat star al anului 2007

Joi, 20 Decembrie 2007

Katie Holmes, cel mai stilat star al anului 2007 Actrita Katie Holmes, sotia actorului Tom Cruise, s-a situat pe primul loc in topul celor mai stilate staruri ale anului 2007, realizat de celebra revista americana OK!, informeaza celebritywonder.com.

In ultimul an, Katie s-a transformat din adolescenta devenita cunoscuta cu rolul din serialul "Cei mai frumosi ani", intr-o persoana extrem de stilata, care se simte in largul sau pe covorul rosu.

"Katie Holmes s-a maturizat, transformandu-se dintr-o regina a adolescentilor intr-un stalp al modei", scrie OK!, care o compara pe Holmes cu Jackie Onassis. Actrita a iesit din umbra celebrului sau sot, Tom Cruise, si a devenit un simbol al stilului.


Katie Holmes, cel mai stilat star al anului 2007In top, pe locul al doilea s-a situat Katherine Heigl, star al serialului de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", care a ocupat aceasta pozitie datorita "frumusetii sale naturale si fara varsta".

Gwen Stefani, celebra pentru stilul sau unic si care a lansat o linie de imbracaminte de succes, L.A.M.B, s-a situat pe locul al treilea, in timp ce top modelul Kate Moss, in varsta de 33 de ani, ocupa pozitia a patra.

Pe locul al cincilea s-a situat autoarea hitului "Umbrella", Rihanna, cantareata originara din Barbados. Topul primelor 10 cele mai stilate staruri este completat de gemenele Olsen, diva latino Jennifer Lopez, actritele Rachel Bilson si Diane Kruger si starul spectacolului burlesc, Dita Von Teese.

sursa: www.mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Katie Holmes va debuta pe Broadway

    Actrita americana Katie Holmes va debuta, in toamna, pe Broadway, intr-o piesa de Arthur Miller, "All My Sons", alaturi de Dianne Wiest, castigatoare de Oscar, si de John Lithgow, premiat cu un Tony, informeaza Reuters.

  • Tom Cruise si Katie Holmes intr-un film erotic?

    Actorul american Tom Cruise intentioneaza sa joace alaturi de sotia lui, actrita Katie Holmes, intr-un film erotic, informeaza MEDIAFAX . Cei doi actori ar putea juca impreuna intr-un remake al filmului "Ultimul tango la Paris" (1972) sau al filmului "Betty Blue" (1986), potrivit unei surse din anturajul celebrului cuplu american.

  • Tom Cruise si Katie Holmes, in conflict cu Anne Hathaway

    Tom Cruise si sotia sa Katie Holmes ar putea sa boicoteze gala premiilor Oscar, deoarece sunt suparati pe actrita Anne Hathaway, care va prezenta ceremonia din acest an, informeaza popeater.com.

  • Katie Holmes si Tom Cruise nu mai locuiesc in aceeasi casa

    Katie Holmes pare tot mai decisa sa nu mai locuiasca in aceeasi casa cu sotul ei, actorul american Tom Cruise, informeaza presa britanica, citata de showbizspy.com.

  • Tom Cruise si Katie Holmes isi doresc inca un copil

    Actorii Tom Cruise si Katie Holmes au declarat recent ca isi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil, informeaza femalefirst.co.uk.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii