Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Katy Perry va fi gazda MTV Europe Music Awards 2009

Vineri, 02 Octombrie 2009
Katy Perry va fi gazda MTV Europe Music Awards 2009Cantareata americana Katy Perry va fi, pentru al doilea an consecutiv, gazda galei MTV Europe Music Awards, care va avea loc la Berlin, pe 9 noiembrie, informeaza postul de televiziune.

"Sunt cu adevarat onorata ca mi s-a propus sa prezint MTV EMA si anul acesta. Acum doi ani urmaream evenimentul din fata televizorului, iar acum voi fi, pentru a doua oara, gazda acestei gale, unde vin atat de multi artisti pe care eu ii admir", a declarat Katy Perry.

Celebrele premii europene pentru muzica vor fi acordate, pentru a patra oara, in Germania, tara care a gazduit si prima editie a galei, in 1994. De data aceasta, MTV revine in capitala Germaniei pentru a sarbatori cei 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Evenimentul va avea loc joi, 5 noiembrie, la arena Brandenburg Gate, cunoscuta si sub denumirea de O2 World Arena Berlin, informeaza Mediafax .

Artistii romani se lupta si in 2009 pentru titlul "Romanian Act" din cadrul galei MTV Europe Music Awards 2009. Cei cinci nominalizati din Romania sunt David Deejay feat Dony, Inna, Puya feat George Hora, Smiley si Tom Boxer feat Jay.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii