Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Noul single U2 pe scena BRIT 2009

Miercuri, 21 Ianuarie 2009
Noul single U2 pe scena BRIT 2009Trupa U2, una dintre cele mai renumite formatii din intreaga lume, va prezenta publicului cel mai nou single al lor, Get On Your Boots cu ocazia ceremoniei de decernarea a premiilor BRIT 2009. Mult asteptatul eveniment va avea loc miercuri, 18 februarie la Earl Court din Londra.

Ceremonia BRIT Awards din acest an pare a fi una dintre cele mai asteptate, U2 confirmand participarea, in timp ce legendarii Pet Shop Boys urmeaza a fi premiati pentru intreaga cariera.

Acestia din urma vor incanta deasemenea publicul cu o prestatie live supriza, detalii despre aceasta urmand sa fie anuntate in saptamanile viitoare.

Show-ul va fi unul cu multa muzica de cea mai buna calitate, iar unele dintre cele mai importante talente ale industriei vor fi prezente fie pentru a canta, fie pentru a primi premiile cuvenite. Ceremonia va fi difuzata live de canalul britanic ITV1.

Ged Doherty, presedintele Comisiei BRIT a declarat: „Suntem extrem de incantati sa puteam confirma ca cei de la U2 au ales premiile BRIT pentru premiera globala a primului single de pe noul lor album.

Alaturarea lor listei deja impresionante de artisti care vor fi prezenti la ceremonie intareste inca odata ideea ca premiile din acest an pot fi cele mai interesante de pana acum. Acest lucru transforma BRIT Awards intr-unul dintre cele mai importante evenimente muzicale TV din lume.”

Infiintata in 1976, U2 ii are in componenta pe Bono, The Edge, Adam Clayton si Larry Mullen Jr.

De-a lungul a trei decenii, trupa a vandut peste 140 de milioane de albume in intreaga lume, castigand numeroase discuri de aur, platina si diamant si reusind sa obtina cele mai multe premii dintre toate trupele existente.

Au fost onorati cu sapte premii BRIT, printre care si pentru Best International Group, Best Live Act si premiul pentru intreaga cariera in 2001.

Cu multe albume ajunse number 1, U2 vor lansa in martie noul material No Line On The Horizon,ce ar putea fi cel mai bun album al lor de pana acum!


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii