Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Oprah Winfrey, cea mai bogata vedeta din 2010

Luni, 14 Martie 2011
Oprah Winfrey, cea mai bogata vedeta din 2010
Foto: Hepta
Realizatoarea de televiziune americana Oprah Winfrey este cea mai bogata vedeta pe anul 2010, conform unui top realizat in fiecare an de revista Parade, informeaza accesshollywood.com.

Acest top anual, aflat la cea de-a 28-a editie, a fost publicat in numarul "What People Earn" al revistei Parade.

In fruntea topului, cu un venit de 315 milioane de dolari, se afla realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey.

Fondul care administreaza averea cantaretului Michael Jackson ocupa pozitia a doua, cu venituri de 275 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat, in mod surprinzator, grupul rock AC/DC, cu venituri de 114 milioane de dolari, depasind in acest top vedete mult mai mediatizate.

Actorul american Johnny Depp a avut in 2010 venituri de 100 de milioane de dolari, in timp ce cantareata Beyonce a castigat 87 de milioane de dolari, depasindu-l pe sotul ei, rapperul Jay-Z, care a avut venituri de 63 de milioane de dolari, relateaza Mediafax .

Pe locurile urmatoare s-au clasat, in ordine, cantareata Lady Gaga (62 milioane de dolari), actrita Sandra Bullock (56 de milioane de dolari), realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (55 de milioane de dolari), prezentatorul de televiziune Ryan Seacrest (51 de milioane de dolari) si mogulul afacerilor imobiliare devenit vedeta de televiziune Donald Trump (50 de milioane de dolari).

Kristen Stewart, eroina din franciza "Twilight" a castigat anul trecut 28,5 milioane de dolari, depasindu-l in acest clasament pe "veteranul" Leonardo DiCaprio (28 de milioane de dolari), dar si pe colegul ei din aceeasi franciza, britanicul Robert Pattinson (27,5 milioane de dolari).

Actorul Daniel Radcliffe, starul din seria "Harry Potter", a castigat 25 de milioane de dolari in anul 2010.



Te-ar putea interesa:
  • Oprah Winfrey, vedeta hollywoodiana cu cele mai mari venituri pe 2010

    Realizatoarea de televiziune americana Oprah Winfrey ocupa prima pozitie in topul Forbes al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obtinute in 2010, informeaza contactmusic.com.

  • Oprah Winfrey, cea mai bogata femeie de la Hollywood

    Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a ocupat prima pozitie in topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obtinute in 2010, gratie celor 324 de milioane de dolari generate de imperiul media pe care il conduce, afirma editorii revistei Forbes, citati de contactmusic.com.

  • Oprah Winfrey este cea mai influenta vedeta din televiziunea americana

    Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta personalitate a televiziunii americane, in topul anual realizat de Harris Poll, care ii mai plaseaza in acelasi clasament pe Jay Leno, Ellen DeGeneres si Hugh Laurie, cunoscut publicului din serialul TV "House", informeaza Reuters.

  • Oprah Winfrey respinge acuzatiile de lesbianism

    Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a negat, cu ochii in lacrimi, in timpul unui interviu, ca este lesbiana, spunand ca zvonurile care apar constant despre relatiile sale apropiate cu prietenele ei sunt enervante, din cauza ca inseamna ca cineva crede ca ea minte, potrivit Reuters.

  • Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

    Realizatoarea si prezentatoarea de televiziune americana Oprah Winfrey este cea mai influenta celebritate din lume, ea obtinand, in 2009, venituri de 315 milioane de dolari, potrivit topului pe 2010 publicat de revista Forbes, informeaza AFP.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii