Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pe Walk of Fame vor straluci noi stele in 2012

Miercuri, 22 Iunie 2011
Pe Walk of Fame vor straluci noi stele in 2012
Sursa foto: Hepta
In anul 2012, mai multe celebritati vor fi onorate cu cate o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles. Printre acestea se numara Kate Winslet, Vin Diesel, Scarlett Johansson si Jennifer Lopez.

Mai multe staruri au fost selectionate de catre Comitetul Camerei de Comert pentru a aparea pe celebrul bulevard. Ceremonia prin care vedetele vor primi o stea in renumitul bulevard al celebritatilor va fi disponibila vizitatorilor de la Hollywood, oferindu-le posibilitatea sa asiste la o experienta unica.

Dintre cantaretii renumiti la nivel international care vor participa si ei la ceremonie, ii amintim pe Jennifer Lopez, Pepe Aguilar, America sau Boyz II Men.


Te-ar putea interesa:
  • Victor Rebengiuc, Radu Beligan si Olga Tudorache primesc stele pe Walk of Fame

    Victor Rebengiuc, Radu Beligan si Olga Tudorache vor primi cate o stea pe Walk of Fame, un spatiu din Bucuresti dedicat "valorilor artistice ale teatrului si filmului romanesc", inaugurat luni cu steaua lui Florin Piersic, a declarat George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

  • Angela Bassett - stea pe Walk of Fame

    Actrita americana Angela Bassett, nominalizata la premiile Oscar, a primit, joi, steaua cu numarul 2.358 pe Walk of Fame, celebra atractie turistica din nord-vestul orasului Los Angeles, informeaza Corriere della Sera.

  • Mel Brooks are stea pe Hollywood Walk of Fame

    Actorul, regizorul si producatorul american Mel Brooks a fost recompensat, vineri, cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, informeaza accesshollywood.com.

  • Actorul George Hamilton are o stea pe Walk of Fame

    Actorul american George Hamilton, care a devenit celebru cu personajul negativ interpretat in serialul "Dinastia", difuzat in anii 1980, a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame, miercuri, chiar in ziua in care a implinit 70 de ani, informeaza AFP.

  • Colin Firth are stea pe Hollywood Walk of Fame

    Actorul britanic Colin Firth, considerat unul dintre marii favoriti in cursa pentru Oscarul din acest an, gratie rolului sau din lungmetrajul "The King's Speech", a primit, joi, o stea pe renumitul bulevard al celebritatilor din Los Angeles, informeaza AFP.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii