Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sandra Bullock a primit titlul de "Femeia anului 2010"

Joi, 16 Decembrie 2010
Sandra Bullock a primit titlul de "Femeia anului 2010"
Foto: Hepta
Actrita americana Sandra Bullock a fost desemnata "Femeia anului 2010" de catre editorii revistei People, informeaza accesshollywood.com.

Editorii celebrei reviste au decis sa o premieze pe actrita americana, in varsta de 46 de ani, pentru un an 2010 marcat de numeroase suisuri si coborasuri - un premiu Oscar pentru rolul din filmul "The Blind Side", divortul de Jesse James si adoptia micutului Louis.

"Desi in viata se intampla si lucruri rele, ea stie cu siguranta cum sa le celebreze pe cele bune. Iar Louis este o minunata celebrare a lucrurilor bune", a declarat o sursa, citata de revista People.

Potrivit aceleiasi surse, Sandra Bullock nu planuieste sa adopte un alt copil si, in prezent, incearca sa decida care va fi urmatorul ei proiect cinematografic, informeaza Mediafax .

In topul 25 al celor mai interesante persoane din 2010 alcatuit de revista People se regasesc Michelle si Barack Obama, Angelina Jolie si Brad Pitt, Michael Douglas, printul William si Kate Middleton, Elin Nordegren, Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin, Bret Michaels, Julian Assange, Ricky Martin, Mark Zuckerberg, Kim Kardashian si minerii chilieni.

Sandra Bullock este o actrita americana devenita celebra pe plan mondial in anii 1990 gratie filmului de actiune "Speed - Cursa infernala", dar mai ales comediilor romantice in care a jucat, precum "Miss Agent Secret" si "While You Were Sleeping/ In timp ce tu dormeai", dar si lungmetrajului "Crash - Povesti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar in 2006. In 2009, Bullock a fost desemnata actrita cu cel mai mare succes de box office, datorita comediei "The Proposal/ Vrei sa te insori cu mine?", dar si dramei "The Blind Side".



Te-ar putea interesa:
  • Anne Hathaway va primi titlul de femeia anului

    Actrita Anne Hathaway va primi, in luna februarie, premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiaza un obicei datand din secolul al XVIII-lea, informeaza femalefirst.co.uk.

  • Justin Timberlake a primit titlul de barbatul anului

    Cantaretul american Justin Timberlake va primi, in februarie, premiul Hasty Pudding pentru barbatul anului 2010, din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiaza un obicei datand din secolul al XVI-lea, informeaza people.com.

  • Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker, John Travolta pot primi pe 2010 Zmeura de Aur

    Actorii Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker, Ben Affleck si John Travolta se numara printre nominalizatii celei de-a 30-a editii a premiilor Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme sau prestatii actoricesti, informeaza accesshollywood.com.

  • Sandra Bullock a castigat Zmeura de Aur

    Actrita Sandra Bullock, care duminica ar putea castiga premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, a primit, sambata seara, Zmeura de Aur pentru cea mai proasta interpretare feminina, pentru prestatia din filmul "All About Steve", informeaza Reuters.

  • Sandra Bullock, "vecina" preferata a americanilor

    Sandra Bullock este actrita pe care americanii ar vrea sa o vada in ipostaza de vecina, potrivit unui sondaj, ale carui rezultate au fost publicate marti, informeaza Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii