Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Scarlett Johansson in campania Dolce & Gabbana toamna 2011

Marti, 20 Septembrie 2011
Scarlett Johansson in campania Dolce & Gabbana toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Scarlett Johansson este din nou imaginea Dolce & Gabbana intr-o noua campanie de promovare a parfumului si produselor de make-up din colectia pentru sezonul toamna-iarna 2011.

Rimelul Secret Eyes Mascara, parfumul The One, fondul de ten sub forma de crema si rujul de buze Passion Duo Lipstick line sunt produsele din colectia Dolce & Gabbana pe care actrita de 26 de ani le promoveaza in aceasta campanie.

Imagine a brandului inca din anul 2009, actrita afiseaza un look seducator in campania Dolce & Gabbana din sezonul toamna-iarna 2011/2012, pentru promovarea colectiei de produse cosmetice Sweet Temptations.

Scarlett Johansson
este o actrita foarte frumoasa si arata foarte bine in noua campanie Dolce & Gabbana .

Ochii ei cu gene frumoase ies foarte bine in evidenta. In imaginile pentru promovarea parfumului The One, Scarlett a purtat o rochie din dantela, cu maneci, de culoare neagra.

Scarlett Johansson in campania Dolce & Gabbana toamna 2011

Scarlett Johansson in campania Dolce & Gabbana toamna 2011


Te-ar putea interesa:
  • Scarlett Johansson din nou pe Broadway

    Scarlett Johansson ia o pauza pe marile ecrane si revine pe Broadway unde a stranit ropote de aplauze la premiera piesei „Pisica pe acoperisul fierbinte”.Piesa a adus-o pe Scarlett in fata publicului in rolul lui Maggie, personaj facut celebru in cinematografie de Elizabeth Taylor. Actrita a intrat atat de bine in pielea personajului incat s-a ridicat la inaltimea celor mai exigente asteptari.

  • Scarlett Johansson s-a logodit

    Actorii Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au logodit, potrivit purtatorului de cuvant al artistei americane, citat de AFP. Marcel Pariseau, purtatorul de cuvant al actritei, a confirmat stirea dupa ce aceasta a fost facuta publica de revista People, biblia informatiilor mondene de la Hollywood.

  • Scarlett Johansson va da in judecata Cosmopolitan

    Actrita Scarlett Johansson vrea sa dea in judecata editia britanica a revistei Cosmopolitan din cauza unor "citate fabricate" introduse intr-un interviu publicat, informeaza editia online a The Guardian, conform MEDIAFAX.

  • Albumul lui Scarlett Johansson criticat de specialisti

    Albumul de debut al actritei si cantaretei aspirante Scarlett Johansson a avut parte de comentarii usturatoare din partea criticilor muzicali, care au catalogat materialul discografic drept "sacaitor si demn de a fi uitat", informeaza hollywood.com. "Anywhere I Lay My Head", albumul de debut al celebrei actrite, a fost lansat pe 20 mai, prin compania Atco/Rhino. 

  • Scarlett Johansson va manca pizza de Anul Nou

    Actrita Scarlett Johansson va petrece seara de Anul Nou impreuna cu sotul sau, actorul Ryan Reynolds, mancand pizza si urmarind serialul TV cult "The Twilight Zone/ Zona crepusculara", informeaza Contact Music.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii