Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sharon Stone va juca din nou in 2010

Miercuri, 07 Octombrie 2009
Sharon Stone va juca din nou in 2010Actrita americana Sharon Stone va reveni pe marile ecrane in 2010, in lungmetrajul "Satisfaction", in care va interpreta rolul unei femei care intretine financiar un tanar care se prostitueaza, informeaza allocine.fr.

Filmarile la acest proiect cinematografic vor debuta in luna ianuarie, iar rolul tanarului care se prostitueaza va fi interpretat de actorul Chris Evans, cunoscut gratie rolurilor din "Sunshine" (2007) si din filmele francizei "Cei 4 Fantastici", conform Mediafax .

Acest proiect marcheaza debutul regizoral al cineastei Anya Camilleri, iar din distributie mai face parte Carice Van Houten. Specialistii considera ca rolul din "Satisfaction" ar putea sa o aduca din nou in actualitate pe actrita americana, ultimul ei rol major fiind cel din "Alpha Dog" (2007).

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Rolul din "Casino" (1995) i-a adus un Glob de Aur si o nominalizare la Oscar.



Te-ar putea interesa:
  • Sharon Stone vrea sa devina scriitoare

    Actrita Sharon Stone si-a propus sa devina scriitoare, dupa ce a asternut pe hartie un volum de nuvele, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Agerpres.

  • Sharon Stone - gala caritabila la Cannes

    Actrita Sharon Stone a strans 10 milioane de dolari (6,4 milioane de euro), joi, la Mougins, in timpul traditionalei gale caritabile organizate in timpul Festivalului de Film de la Cannes de amfAR, fundatia americana de lupta impotriva maladiei SIDA patronata de Elizabeth Taylor, informeaza AFP.

  • Sharon Stone a pierdut custodia fiului sau adoptat, Roan

    Un judecator din San Francisco a respins cererea actritei Sharon Stone de incredintare a custodiei fiului sau mai mare, Roan, stabilind ca fostul sot al vedetei, vicepresedintele San Francisco Chronicle, Phil Bronstein, ii poate oferi un camin mai stabil copilului, informeaza MEDIAFAX .

  • Sharon Stone, premiata la Festivalul International de Film de la Hamptons

    Actrita Sharon Stone va primi un premiu special pentru realizari deosebite in cinematografie din partea organizatorilor editiei din 2009 a Festivalului International de Film de la Hamptons (SUA), informeaza hollywoodreporter.com.

  • Sharon Stone va aparea in serialul TV "Lege si ordine: Brigada speciala"

    Actrita Sharon Stone urmeaza sa apara in patru episoade ale popularului serial de televiziune "Law & Order: Special Victims Unit/ Lege si ordine: Brigada speciala", difuzat de NBC, au anuntat, marti, reprezentantii acestui post de televiziune american, citati de Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii