Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ciocanele de pui glasate

Vineri, 24 Octombrie 2008
Ciocanele de pui glasateVine weekendul si probabil ca vei avea mai mult timp pentru tine si, de ce nu, pentru gatit. M-am gandit la o reteta chinezeasca, cu carne de pui, si anume ciocanele de pui glasate, care sper ca o sa iti placa.

Ai nevoie de: 10 ciocanele de pui,  170 ml ulei, 500 g rosii, coriandru macinat, 3 cepe, 2 linguri de bulion, 4 linguri gem de visine, sare, piper boabe, piper macinat, 5 linguri sos de soia, 2 lingurite mustar,  2 lingurite de zahar.

Se realizeaza o marinata din urmatoarele componente: ulei, coriandru, gem de visine, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper si jumatate de lingurita de zahar.

Cu aceasta compozitie se ung ciocanelele si se lasa 2-3 ore.

Sosul se face in felul urmator:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga rosiile taiate cubulete, cea de a doua lingura de zahar si bulionul.

Compozitia obtinuta se fierbe timp de 5 minute. Se adauga sare si piper, dupa gust.

Se presara sare peste ciocanele, care se pun la cuptor pana se rumenesc.

Carnea se serveste cu sosul pregatit si cu salata verde.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii