Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Negrese

Marti, 22 Septembrie 2009
NegresePentru zilele in care aveti o pofta nebuna de ciocolata si sunteti puse pe fapte culinare mari, va propunem sa va delectati cu o tava de negrese.

Ingrediente:


Aveti nevoie de:
- 1 pachet de unt
- 250 g de zahar
- 2 linguri de caco
- 150 g de lapte
- 9-10 linguri de nuca macinata
- 200 g de faina
- 4 oua
- praf de copt
- arome

Mod de preparare:

Amestecati untul, zaharul, laptele si cacao intr-un vas. Puneti vasul pe foc si amestecati constant pana apa da in clocot. Lasati crema obtinuta la fiert pentru cateva minute. Bolul se lasa, apoi, la racit.

Crema se imparte in jumatate, iar intr-una din aceste jumatati adaugati nuca, faina, galbenusurile, praful de copt, aromele si albusurile batute spuma.

Compozitia astfel obtinuta se toarna intr-o tava unsa si tapetata. Se pune la cuptor la un foc potrivit. Dupa ce baltul s-a copt, lasati tava la racit, Prajitura se taie cubulete si se orneaza fie cu nuca ramasa, fie cu nuca de cocos.

Negresele se tin la rece minim 12 ore inainte de servire.


Pofta Buna!


Mesaje (1) »
...
scris de gety, May 29, 2010

reteta este incompleta cealalta jumatate de compozitie ce faci cu ea

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii