Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Emily Blunt sau fascinatia britanica

Luni, 16 August 2010
Emily Blunt sau fascinatia britanica
Foto: Hepta
Actrita britanica Emily Blunt pare sa pastreze ceva din farmecul misterios al personajului pe care l-a interpretat atat de bine - regina Victoria a Marii Britanii. Cu o privire enigmatica si un stil bine definit, ea a reusit sa castige nu numai aprecierea cinefililor, ci si a criticilor de moda.

Pasionata in aceeasi masura de arta si de sport, tanara Emily si-a facut debutul in lumea teatrului pe cand era inca eleva la liceu, iar trei ani mai tarziu a intrat cu succes in lumea televiziunii. Primul rol cu adevarat important este cel din drama britanica "My Summer of Love" (2004), insa publicul este cucerit definiiv odata cu aparitia ei in "The Devil Wears Prada" (2006).

Desi dotata cu o conformatie svelta, tanara actrita se arata impotriva canoanelor estetice constrangatoare, care "te fac sa arati ca o Barbie". Imbracamintea sa de zi cu zi mizeaza in primul rand pe confort, actrita fiind o mare fana a jeansilor skinny, purtati impreuna cu maieuri, tricouri (cel mai adesea cu model in dungi) sau camasi lejere in carouri. Combinatiile sunt desavarsite de balerini cocheti, pantofi barbatesti (tip oxford), sandale plate, cizme joase ori bocanci.

Printre piesele sale vestimentare favorite se numara si colantii negri, bluzele peste solduri si cardiganele usoare. Iar pentru tinutele cu alura urban-chic, actrita poarta pantaloni sau fuste scurte impreuna cu dresuri negre si/sau sacouri cambrate (cu maneci trei-sferturi). Cromatica abordata este compusa in principal din alb, negru, gri si alb, cu accente de albastru, maro sau verde inchis.

Pentru iesirile in public, Emily Blunt adopta aceeasi cromatica de baza, imbogatita de aceasta data de visiniu, albastru cerulean, roz pudrat, violet, argintiu si bej. Rochiile de seara ale actritei au o croiala relativ simpla, care ii pune in valoare formele armonioase si atitudinea degajata. Ele sunt innobilate de texturile metalizate, drapate sau imprimate cu model marunt.

Stilul relaxat de zi cu zi se oglindeste si in tinutele sale de ocazie. Pantalonii sau rochiile scurte merg de minune cu dresurile mate negre si cu botinele intregi sau decupate. Tinutele sunt completate adeseori de sacouri negre, care pot fi lucioase si cu maneci trei-sferturi sau din catifea, tip tunica.

Cu o atitudine sanatoasa si un stil vestimentar bine inchegat, nu este de mirare ca frumoasa Emily Blunt a devenit vedeta editiei din septembrie a Elle UK.


Andreea Peticaru 

emily_blunt(1).jpg
emily_blunt(10).jpg
emily_blunt(11).jpg
emily_blunt(12).jpg
emily_blunt(13).jpg
emily_blunt(14).jpg
emily_blunt(2).jpg
emily_blunt(3).jpg
emily_blunt(4).jpg
emily_blunt(5).jpg
emily_blunt(6).jpg
emily_blunt(7).jpg
emily_blunt(8).jpg
emily_blunt(9).jpg
emily_blunt_cannes2010.jpg
 

Sursa foto: Hepta

 



Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Emily Blunt

    Pe langa faptul ca este considerata una dintre cele mai talentate tinere actrite, Emily Blunt a semnat cateva contracte serioase cu nume mari din moda, devenind imaginea acestora. Fiindca este muza multor designeri, am ales ca astazi sa fie cea care ne va arata un stil de vedeta de urmat.

  • Emily Blunt, noua imagine a parfumului Opium by YSL

    Cu totii o iubim pe Emily Blunt! Indiferent ca e vorba de rolul jucat impecabil in Young Victoria sau de rolul de secretara rautacioasa din The devil wears Prada, actrita britanica ne-a cucerit!

  • John Galliano afiseaza o excentricitate britanica

    Timp de 15 ani, John Galliano a rescris legenda Dior cu o excentricitate pur britanica, si cu o energie creatoare iesita din comun. Prezentarile sale somptuoase au reprezentat de-a lungul timpului apogeul colectiilor pariziene si au propulsat brandul in varful marcilor de lux.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii