Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

Sambata, 13 Noiembrie 2010
Trucuri de machiaj pentru ochi mai mariPutine dintre noi se pot lauda cu ochi mari si expresivi din nastere. De aceea, este important sa stim cum putem crea impresia de ochi mai mari decat in realitate, cu ajutorul diverselor trucuri de machiaj.

1) Fardul de pleoape neutru

Folosirea unui fard de pleoape in 3 nuante neutre - potrivite ca intensitate si tonalitate cu nuanta pielii noastre - poate face minuni in ceea ce priveste marirea ochilor. Pentru tenurile deschise la culoare sunt recomandate bejurile, cremurile si marourile pale intr-o tonalitate rece, in timp ce tenurile inchise merg cel mai bine cu tonalitatile calde. Vom aplica nuanta medie pe toata pleoapa, cea inchisa in coltul extern al pleoapei, iar nuanta deschisa in coltul intern al ochiului (si eventual pe arcada).

2) Creionul de ochi alb, auriu sau argintiu deschis


O alta solutie foarte buna este utilizarea unui creion dermatograf alb, cu care ne vom contura interiorul pleoapei de jos si coltul intern al ochiului. Daca albul nu se situeaza insa printre preferintele noastre, putem opta pentru o nuanta deschisa de argintiu (daca avem ochii albastri) ori pentru un auriu discret (daca avem ochii verzi sau caprui).

3) Conturul de ochi trasat diferentiat

Conturul de ochi poate crea iluzia de ochi mari, atata timp cat nu este trasat uniform de la un capat la celalalt al pleoapei. Nuantele inchise le vom folosi doar pentru pleoapa superioara, avand grija sa accentuam partea centrala si sa pastram un contur subtire pentru coltul intern al ochiului. De asemenea, putem contura pleoapa superioara si pe interior (sub linia genelor), pentru a face linia genelor sa para mai groasa si ochii mai vizibili.

Pleoapa inferioara va fi conturata pe interior numai cu nuante deschise (vezi mai sus). Pentru exteriorul pleoapei de jos putem folosi si un contur mai inchis, insa doar daca il aplicam de la mijlocul ochiului (aprox.) catre coltul extern, sau daca il estompam usor cu degetele dupa aplicare.

4) Clestele de gene

Un alt truc important de machiaj este folosirea clestelui de gene. Cu ajutorul lui, ochii vor parea mai bine deschisi si mai mari. Important este sa il utilizam INAINTE de a aplica rimelul, spre a evita lipirea genelor sau deteriorarea lor. Pentru un efect sporit de curbare, clestele poate fi incalzit usor cu foehnul inainte de folosire. Apoi vom aplica rimelul in mai multe straturi, concentrandu-ne pe genele dinspre exteriorul ochiului si rimeland extrem de putin (sau intr-o nuanta neutra) genele inferioare.

5) Sprancenele bine conturate

Aspectul sprancenelor ne poate schimba radical fizionomia. Sprancenele bine definite si intretinute pun in valoare zona ochilor, facand-o sa para mai luminoasa si mai aerisita. Ideal ar fi sa apelam la serviciile unei cosmeticiene pentru a ne defini sprancenele si a gasi forma cea mai potrivita pentru iluminarea ochilor.

Cu putin exercitiu si atentie la detalii, ochii nostri vor parea ceva mai mari si cu mult mai fermecatori.


Andreea Peticaru


Te-ar putea interesa:
  • Machiaj - Machiaj pentru ochi albastri

    De ce ochii albastri ai unor persoane sunt atat de fascinanti? In anumite circumstante sau daca persoanele stiu cum sa aplice machiajul pentru ochi, culoarea albastra a acestora iti poate atrage atentia intr-un mod placut, natural.

  • Machiaj – trucuri pentru machiaj din backstage

    Manechinele sunt si ele fete obisnuite care se lupta cu diverse probleme precum probleme de piele sau ochi obositi. Exista cateva trucuri extraordinare de backstage care le transforma in adevarate zeite.

  • Machiaj pentru ochi mici

    Induioseaza-l cu ochii tai mari de caprioara. Problema: Am ochii foarte mici. Exista vreun truc de machiaj prin care sa faca ochii mici sa iasa mai mult in evidenta?

  • Machiaj fumuriu pentru ochi inspirat de Charlize Theron

    Charlize Theron a fost o viziune in negru in rochia Christian Dior la premiera din Londra a filmului “Snow White and the Huntsman”. Ceea ce a accentuat si mai mult look-ul acesteia a fost un machiaj fumuriu al ochilor.Cerceii in culoarea smaraldului au dat un accent sofisticat tinutei fara sa para ca actrita ar fi optat pentru stilul gotic.  Ne-am gandit sa va dam cateva sfaturi pentru a realiza look-ul actritei.

  • Trucuri de machiaj pentru a arata mai tanara

    Este un lucru stiut ca machiajele incarcate tind sa imbatraneasca. De aceea, pentru a parea mai tanara, primul lucru de care trebuie sa tinem seama este cantitatea de machiaj aplicata.

Mesaje (8) »
...
scris de irene _bella, October 19, 2010

am 1m 55 cm si 42kg si un copil as vrea sa ma ingras dar nu stiu cum.am luat diferite vitamine dar fara nici un rezultat.va rog foarte mult dati-mi un sfat ca sa ma pot ingrasa.ce trebuie sa fac sunt disprata

...
scris de 1, October 20, 2010

Eu zic sa faci un tratament cu Supradine ca te ingrasi sigur sau daca nu iubesti pastilele poti incerca cu tinctura de catina. :) Bafta!

...
scris de 1, October 20, 2010

Sau pot sa-ti mai dau eu de la mine pentru ca stiu cum sa ma ingras dar nu mai stiu cum sa slabesc! :))

...
scris de bbyg, November 07, 2010

eu zic sa iei ' peritol sunt niste pastile......3 lei cutia...e adevarat k primele zile o sa-ti fie foarte somn de la ele insa iti face o pofat de mancare super:)))si sigur te ingrasi

...
scris de ww, November 17, 2010

eu as spune sa mergi la un medic eu am 1,50m si 40 kg la fel nu ma pot ingrasa dar am facut un control mai amanuntit si atunci am descoperit ca am hipertiroidism(glanda tiroida).

...
scris de simona_de3x, January 28, 2011

si eu am avut aceasi problema am 1,60 m si 41 kg si de cand am luat anticonceptionale dupa 6 luni am inceput sa ma ingras si acum sunt multimita de cum arat acum am 55 kg sunt perfecta toata lumea imi spune ca sunt foarte bine asa acum nu imi ramane decat sa imi mentin greutatea am uitat sa specific ca am si un copil

...
scris de anca1990, February 01, 2011

dak fumezi....renunta la fumat...aceeasi problema am avut/o eu spre deosebire k nu am copii....dupa ce am renuntat la fumat m-am ingrasat 3 kg.....acum m simt foarte bine, merg doar la sala pt a nu pierde din tonus

...
scris de vizitator, February 06, 2011

iti pot da un sfat ... dimineata pe stomacul gol inainte de masa, 30 de ml cognac in care ai adaugat 2 lingurite de miere de albine ...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii