Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Laura Dern si parintii sai: cate o stea pe Hollywood Walk of Fame

Luni, 25 Octombrie 2010
Laura Dern si parintii sai: cate o stea pe  Hollywood Walk of Fame
Foto: Hepta
Actrita Laura Dern si parintii ei, actorii Bruce Dern si Diane Ladd, vor primi in aceeasi zi cate o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima familie de actori ai carei membri isi au numele inscrise pe celebrul bulevard din Los Angeles, informeaza contactmusic.com.

Regizorul David Lynch si actorul Mark Ruffalo se vor afla printre celebritatile invitate sa asiste la aceasta ceremonie, ce va avea loc pe 1 noiembrie.

Cei trei actori din familia Dern vor primi stelele cu numerele 2.419, 2.420 si 2.421, iar acestea vor fi gravate pe trotuarul din fata W Hotel de pe Hollywood Boulevard.

Vestea vine la mai putin de o luna dupa ce Ben Harper, sotul actritei Laura Dern a initiat procedura de divort, punand capat unui mariaj care a durat cinci ani. Potrivit presei americane, cuplul s-ar fi despartit inca din luna ianuarie, informeaza Mediafax.

Laura Elizabeth Dern, nascuta pe 10 februarie 1967, este o actrita, regizoare si producatoare americana de film. Laura Dern s-a remarcat prin rolurile din "Smooth Talk" (1985), "Catifeaua albastra/ Blue Velvet" (1986), "Minte contra forta/ Fat Man and Little Boy" (1988), "Suflet salbatic/ Wild at Heart" (1990), "Jurassic Park" (1993) si "Racheta lui Homer/ October Sky" (1999). Pentru rolul din "In bataia vantului/ Rambling Rose", Laura Dern a fost nominalizata la premiile Oscar la categoria "cea mai buna actrita intr-un rol principal", iar pentru evolutia sa din "Alegeri americane/ Recount" (2008), a primit Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar dintr-un serial, miniserie sau lungmetraj de televiziune.

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii