Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Natalie Portman, cea mai eleganta prezenta la banchetul nominalizatilor la Oscar

Miercuri, 09 Februarie 2011
Natalie Portman, cea mai eleganta prezenta la banchetul nominalizatilor la Oscar
Foto: Hepta
Actrita Natalie Portman a participat, luni seara, la banchetul anual al nominalizatilor la premiile Oscar, in cartierul Beverly Hills din Los Angeles, purtand la acest eveniment o eleganta rochie albastra, informeaza dailymail.co.uk.

Natalie Portman a fost nominalizata la Oscar la categoria "cea mai buna actrita" pentru rolul din drama "Black Swan". Pentru acest rol, actrita americana a fost deja recompensata in acest sezon cu un Glob de Aur si cu premiul decernat de Sindicatul actorilor americani.

Amy Adams, nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar" pentru rolul din drama "The Fighter", a purtat o rochie crem si o pereche de pantofi aurii. La banchetul de luni seara a fost prezenta si colega ei din distributia acestui film, Melissa Leo, care a decis sa nu poarte rochie la aceasta gala, ci pantaloni si jacheta alba impreuna cu o camasa turcoaz.

Cea mai tanara dintre actritele nominalizate, prezenta la gala de luni, a fost Hailee Steinfeld, in varsta de 14 ani, nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar" pentru rolul din "Adevaratul curaj/ True Grit". Hailee Steinfeld a purtat o rochie neagra, simpla. La eveniment a fost prezent si Jeff Bridges, nominalizat la categoria "cel mai bun actor" pentru prestatia sa din "True Grit". Actorul american a purtat un costum de culoare inchisa si a fost insotit de sotia sa, Susan.

Nicole Kidman, nominalizata la categoria "cea mai buna actrita in rol principal" pentru rolul din "Rabbit Hole", a purtat o rochie de culoare stacojie, iar Helena Bonham Carter, nominalizata pentru evolutia ei din "Discursul regelui/ The King's Speech", a renuntat pentru o seara la tinutele extravagante si a purtat o rochie simpla, neagra. Ea a fost insotita de colegii din distributia acestui film, Geoffrey Rush si Colin Firth, informeaza Mediafax .

Jennifer Lawrence s-a facut remarcata in drama independenta "Winter's Bone" si a fost nominalizata la Oscarul pentru rol principal. La acceasi categorie va concura si Annette Bening, nominalizata pentru a patra oara, gratie rolului din comedia "The Kid's Are All Right".

Filmul "Discursul regelui/ The King's Speech" a primit cele mai multe nominalizari la premiile Oscar 2011, lungmetrajul britanic fiind nominalizat la 12 categorii. In topul filmelor cu cele mai multe nominalizari la Oscar 2011 urmeaza "Adevaratul curaj/ True Grit", cu 10 nominalizari, si "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Inceputul/ Inception", cu cate opt nominalizari.

Cea de-a 83-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 27 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.


Te-ar putea interesa:
  • Actrita Natalie Portman s-a casatorit cu Benjamin Millepied

    Actrita Natalie Protman s-a casatorit cu Benjamin Millepied, colegul ei de platou din filmul Black Swan!Nunta in stil traditionalist s-a tinut pe o faleza cu vedere la ocean. Au fost invitati doar prietenii apropiati, familia si baiatul lor de 14 luni, Aleph. Meniul a fost unul vegetarian, iar muzica a fost evereiasca, datorita religiei celor doi miri.Natalie a purat o rochie creata de cele doua prietene ale ei, Laura si Kate Mulleavy, designerii brandului Rodarte. Acestea au fost cele care i-au creat si rochia mov pentru Premiile Oscar acum doi ani, cand aceasta a castigat premiul Oscar pentru filmul Black Swan, rochie care a facut o impresie buna pe covorul rosu.

  • Natalie Portman a pozat topless pentru promovarea parfumului Dior

    Actrita Natalie Portman apare topless intr-o imagine ce face parte din cea mai recenta campanie de promovare a parfumului Miss Dior Cherie, informeaza huffingtonpost.com.

  • Natalie Portman este noua imagine Miss Dior Cherie

    Actrita Natalie Portman este noua imagine a parfumului Miss Dior Cherie. Campania a fost coordonata de scenarista Sofia Coppola. Stirea a fost facuta publica odata cu un preview al reclamei pentru presa din New York.

  • Natalie Portman, aleasa drept imagine pentru Parfums Christian Dior

    Actrita Natalie Portman este imaginea Parfums Christian Dior, aceasta fiind pentru prima oara cand vedeta reprezinta un brand de parfumuri si cosmetice, informeaza contactmusic.com.

  • Natalie Portman apare intr-un clip pentru parfumul Miss Dior Chérie

    Actrita americana Natalie Portman este protagonista noului clip promotional din campania de promovare a parfumului Miss Dior Chérie, regizat de Sofia Coppola, informeaza allocine.fr.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii