Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sfaturi de styling direct de la specialisti

Miercuri, 23 Februarie 2011
Sfaturi de styling direct de la specialistiVrei sa arati perfect in ziua nuntii, dar nu stii ce sa alegi din toate sfaturie oferite de revistele de specialitate? Atunci alege demonstratii live, la care poti lua parte si tu, in cadrul targului Expo Ideal Mariaj Sala Polivalenta, intre 25 si 27 februarie.

Make-up artisti si hair stilisti recunoscuti pentru priceperea lor vor fi gata sa iti prezinte nu doar cele mai noi tendinte, ci si look-urile care ti se potrivesc. Ei vor face zeci de demonstratii de machiaj si coafura pentru ca tu sa ai o imagine clara despre cum iti doresti sa arati in cea mai importanta zi din viata ta.

Pe langa concertele incendiare si prezentarile de moda, vei putea beneficia de schimbari de look si demonstratii de decor, toate pentru a-ti usura cat mai mult munca de organizare.

Vino la Expo Ideal Mariaj Sala Polivalenta, intre 25 si 27 februarie si bucura-te de cele mai mari reduceri de preturi si de cele mai valoroase idei!



Te-ar putea interesa:
  • Frumusete si rasfat la Styling Corner in Baneasa Shopping City

    Weekend-urile dedicate frumusetii la Styling Corner din Baneasa Shopping City au fost un real succes, doamnele si domnisoarele bucurandu-se de sfaturile primite de la cei mai buni specialisti invitati la eveniment. Vizitatoarele au fost rasfatate cu sampanie, ciocolata si flori inainte de a se lasa pe mana profesionistilor de la Beauty Make-Up Artistry, bam boo, Dior, Evidence Beauty Salon, Flormar, Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Help Net, L’Occitane, Mario Badescu, Marionnaud, Melkior, Sabon, Sensiblu, Sephora si Yves Rocher.

  • In Baneasa Shopping City, lasa-te pe mana specialistilor la Styling Corner

    In prag de primavara, Baneasa Shopping City propune doamnelor si domnisoarelor sa se intalneasca la Styling Corner pentru sesiuni de infrumusetare, sfaturi, workshop-uri de machiaj, coafura, manichiura, dermatologie si sport. In cele 2 weekend-uri consecutive, pe 03-04 si 10-11 martie intre orele 13:00-20:00, reprezentantele sexului frumos vor fi cu adevarat rasfatate la Styling Corner.Printre invitatii din primul weekend se numara: Dana Savuica, Alex Radulescu, cunoscut make-up artist ce va face demonstratii de machiaje profesionale de zi, Luana Ibacka si consultantul de stil Irina Markovits.

  • Tunsori de sezon. Vezi ce se poarta in materie de hair styling in aceasta primavara

    Ce si cum se poartain acest sezon in materie de hair styling, care sunt liniile, tunsorile siculorile acestei perioade? Hair stylist-ul timisorean Samy Dragomir, impreunacu echipa sa, Sergiu, Raluca si Alina, prezinta pentru www.tion.ro ce se poarta in materie de frezein aceasta perioada.

  • Inca un weekend de rasfat pentru doamne si domnisoare la Styling Corner in Baneasa Shopping City

    Sambata si duminica, 10-11 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate pentru al doilea weekend consecutiv la Styling Corner in Baneasa Shopping City pentru a primi sfaturi legate de frumusete, fashion, sport si sanatate de la cei mai buni specialisti in domeniu.Incepand cu orele 13.00 si pana la 20.00, vizitatoarele din Baneasa Shopping City vor putea beneficia de serviciile participantilor de la Styling Corner. Make-up artistii de la Beauty Make-up Artistry, Flormar, Melkior, Marionnaud si Sephora vor face demonstratii de machiaj in ton cu noile tendinte. De asemenea, Alex Radulescu le asteapta pe toate doritoarele la sesiuni de make-up gratuite la scena special amenajata din zona Glam Street.

  • 7 sfaturi pentru un ruj fabulos

    Dupa ani de transparenta si nuante foarte discrete, rujul puternic colorat revine in lumina reflectoarelor.Noile trenduri in machiaj sunt culorile puternice, vibrante si cremoase.In schimb aplicarea acestora poate fi problematica: prea mult ruj poate sa se intinda in afara conturului buzelor, iar o nuanta nepotrivita poate crea un look imbatranit sau chiar comic. Aici puteti gasi cateva sfaturi pentru o aplicare perfecta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii