Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Brian McFadden si Delta Goodrem s-au despartit

Vineri, 01 Aprilie 2011
Brian McFadden si Delta Goodrem s-au despartit
Foto: Hepta
Brian McFadden
si Delta Goodrem s-au despartit din cauza ca "au crescut separat".

Membrul formatiei Westlife - care are doi copii, Molly de 9 ani, si Lilly Sue, de 8 ani, cu fosta sotie Kerry Katona - a cerut-o in casatorie pe cantareata si actrita Delta Goodrem cu aproape patru ani in urma, insa cei doi nu au stabilit niciodata o data pentru casatorie.

O sursa din apropierea cuplului a spus ca cei doi au ajuns la o intelegere mutuala de a se desparti, dupa o relatie de sase ani si jumatate, informeaza femalefirst.co.uk

"Delta Goodrem si Brian McFadden anunta cu regret ca nu mai sunt logoditi si ca dupa multa chibzuire au decis sa incheie relatia.", a anuntat purtatorul lor de cuvant.

Brian a scris pe Twitter ca ii multumeste artistei Delta pentru ca i-a oferit "cei mai frumosi ani" din viata lui: "O iubesc pe Delta si mereu o voi iubi. Ea este un inger pe pamant. Ii multumesc pentru ca mi-a oferit cei mai frumosi ani din viata. Va rog sa ne acordati timp."

Perechea nu a avut parte de foarte mult timp impreuna. Brian, de 30 de ani, a ramas in Australia unde face parte din juriul show-ului "Australia`s Got Talent", iar Delta, de 26 de ani, si-a inregistrat cel de-al patrulea album in Los Angeles.  


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii